روش های دریافت کارت قرمز سفید قرمز

اگر به یکی از گروههای زیر تعلق دارید، واجد شرایط کارت قرمز سفید قرمز هستید. کارگران بسیار ماهر کارگران ماهر در شغل های دارای کمبود نیرو کارگران کلیدی دیگر فارغ التحصیلان دانشگاه های اتریش و کالج های تحصیلات عالی کارگران کلیدی خودکفا بنیانگذاران استارتاپ ها

اگر به یکی از گروههای زیر تعلق دارید، واجد شرایط کارت قرمز سفید قرمز هستید. کارگران بسیار ماهر کارگران ماهر در شغل های دارای کمبود نیرو کارگران کلیدی دیگر فارغ التحصیلان دانشگاه های اتریش و کالج های تحصیلات عالی کارگران کلیدی خودکفا بنیانگذاران استارتاپ ها

login
En login

یک‌شنبه ۲۹ مهر ۱۳۹۷ | 11:00  0 نظر   349 بازدید


مهاجرت دائمی - کارت قرمز سفید قرمز

مهاجرت به اتریش

شما یک کارمند واجد شرایط و شهروند یک کشور سوم (یک کشور خارج از اتحادیه اروپا) هستید که مایل به زندگی و کار در اتریش هستید. برای انجام این کار، شما نیاز به کارتRed-White-Red دارید. شما و همچنین اعضای خانوادتان می توانید کارت Red-White-Red را درخواست کنید.

کارت قرمز-سفید-قرمز

کارت Red-White-Red برای مدت 24 ماه صادر می شود.

اگر به یکی از گروههای زیر تعلق دارید، واجد شرایط کارت قرمز سفید قرمز هستید.

  • کارگران بسیار ماهر
  • کارگران ماهر در شغل های دارای کمبود نیرو
  • کارگران کلیدی دیگر
  • فارغ التحصیلان دانشگاه های اتریش و کالج های تحصیلات عالی
  • کارگران کلیدی خودکفا
  • بنیانگذاران استارتاپ ها

کارت قرمز سفید قرمز

شرایط عمومی برای صدور مجوز اقامت

دولت میتواند به شما اقامت کوتاه مدت بدهد اگر شما شرایط زیر را داشته باشید:

  • تمکن مالی

شما باید درآمد شخصی ثابت و منظم داشته باشید تا بتوانید هزینه های زندگی خود را بدون استفاده از کمک های رفاهی از مقامات محلی بپردازید. در زمان تقاضا، درآمد ماهیانه منظم باید برابر با نرخ مرجع تقسیم سود (Ausgleichszulagenrichtsatz) قانون عمومی اجتماعی (Allgemeines Sozialversicherungsgesetz - ASVG) باشد.

حداقل هزینه های برآوردی هر شخص در هر ماه از اول ژانویه 2018:

  • برای مجردها : € 909.42
  • برای زوج ها: € 1،363.52
  • برای هر کودک : € 140.32

هنگام درخواست کارت قرمز سفید قرمز یا کارت آبی EU، اطمینان حاصل کنید که شرایط ویژه ای را برای درآمد خود در نظر بگیرید.

  • پوشش بیمه درمانی

برای اقامت در اتریش، باید پوشش بیمه درمانی داشته باشید تا تمام خطرات احتمالی شما در اتریش را پوشش می دهد.

  • محل اقامت مناسب

شما باید شواهدی از محل اقامت خود در اتریش (به عنوان مثال ارائه یک قرارداد اجاره نامه) ارائه کنید که برای آن محل برای تعداد خانواده شما مناسب باشد.

لطفا توجه داشته باشید:

محل اقامت رایگان، که می تواند در هر زمان بدون اطلاع قبلی لغو شود، الزام محل اقامت را برآورده نمی کند، زیرا هیچ قانونی برای اقامت قانونی شما وجود ندارد.

فرم درخواست کارت قرمز و سفید (آلمانی)

قوانین و مقررات

قانون اسکان و اقامت (آلمانی)

قانون کار اشتغال خارجی

کارگران بسیار ماهر

به عنوان یک کارمند بسیار متخصص از کشور سوم، شما دو گزینه دارید:

شما می توانید ویزای شغلی دریافت کنید و پس از ورود به اتریش کار پیدا کنید.

اگر در طول مدت اعتبار ویزا پیشنهاد شغلی دریافت کنید، می توانید برای یک کارت قرمز و سفید در اداره اقامت مجاز در اتریش درخواست بدهید.

شما میتوانید از کشور محل اقامت خود در حالی که پیشنهاد استخدام در اتریش را دارید برای یک کارت قرمز سفید-قرمز درخواست دهید

به عنوان یک شهروند (خارج از اتحادیه اروپا) که دارای سطح بالایی از شرایط تحصیلی است، می توانید درخواست اقامت شش ماهه برای جستجوی شغل (ویزای شغل) دهید اگر حداقل 70 امتیاز از لیست زیر را بدست آورید:

Eligibility criteria for very highly qualified persons

Points

Special qualifications and skills

Maximum allowable points: 40

Graduation from an institution of higher education, minimum duration of programme: four years

20

- in the subjects mathematics, informatics, natural
sciences or technology (MINT subjects)

30

- Post-doctoral qualification (habilitation) or PhD

40

Gross salary of previous year earned in a senior management position with a company listed on the stock exchange or a company for which the Austrian foreign trade office in charge issued a positive report about its activities or business segment:

- €50,000 to 60,000

- €60,000 to 70,000

- More than €70,000

20

25

30

Research and innovation activities

(Patent applications, publications)

20

Awards (recognised prizes)

20

Work experience (adequately reflecting applicant’s qualification or senior management position)

Maximum allowable points: 20

Work experience (per year)

Six months of work experience in Austria

2

10

Language skills

Maximum allowable points: 10

German or English language skills for the elementary use of the language on a basic level – (A1 level)

5

German or English language skills for the intensified elementary use of the language – (A2 level)

10

Age

Maximum allowable points: 20

Up to 35 years of age

Up to 40 years of age

up to 45 years of age

20

15

10

Studies in Austria

Maximum allowable points: 10

Second part of diploma programme (Diplomstudium) or half of the required total ECTS points

5

Completed diploma programme (Diplomstudium)

or Bachelor’s and Master’s degree programme

10

Sum total of maximum allowable points:

100

Required minimum:

70

  • کارگران ماهر در شغل های دارای کمبود نیرو

شما باید حداقل 55 امتیاز از این جدول را کسب کنید

Eligibility criteria for skilled workers

Points

Qualification

Maximum allowable points: 30

Completed vocational education/training in the shortage occupation

20

General eligibility for university admission

25

Completion of a programme of studies with a minimum duration of three years at an institution of tertiary education

30

Work experience matching one's qualification

Maximum allowable points: 20

Work experience (per year)

2

Work experience in Austria (per year)

4

German language skills

Maximum allowable points: 15

Elementary use of the German language on a basic level (A1 level)

5

German language skills for the intensified elementary use of the language (A2 level)

10

German language skills for the independent use of the language (B1 level)

15

English language skills

Maximum allowable points: 10

English language skills for the intensified elementary use of the language (A2 level)

5

English language skills for the independent use of the language (B1 level)

10

Age

Maximum allowable points: 15

Up to 30 years of age

15

Up to 40 years of age

10

Sum total of maximum allowable points:

90

Required minimum:

55

کارگران کلیدی دیگر

اگر شما یک شهروند خارج از اتحادیه اروپا هستید که برای استخدام در یک شرکت در اتریش به عنوان یک کارمند کلیدی کار می کنید، ممکن است برای یک کارت قرمز سفید-قرمز که برای 24 ماه معتبر است درخواست دهید اگر شرایط زیر را داشته باشید:

  • کارفرمای احتمالی شما حقوق معوقه قانونی را پرداخت می کند.
  • برای کلیدی کارگران بیش از 30 سال: € 3،078 (2018) پرداخت ناخالص ماهانه به همراه پرداخت های ویژه (پرداخت تعطیلات و کریسمس)،
  • برای کلیدی کارگران زیر 30 سال: € 2،565 (2018) پرداخت ناخالص ماهانه به همراه پرداخت های ویژه (پرداخت تعطیلات و کریسمس)

باید حداقل 50 امتیاز از این جدول را کسب کنید:

Eligibility criteria for key workers

Points

Qualifications

Maximum allowable points: 30

Completed vocational education/training or special know-how or skills* in the prospective occupation

20

General eligibility for admission to a university

25

Completion of a programme with a minimum duration of three years at an institution of tertiary education

30

Work experience according to qualification

Maximum allowable points: 10

Work experience (per year)

Work experience in Austria (per year)

2

4

Language skills

Maximum allowable points: 15

German: elementary use of the language on a basic level (A1 level), or

English: independent use of the language (B1 level)

10

German: intensified elementary use of the language (A2 level), or

English: intensified independent use of the language (B2 level)

15

Age

Maximum allowable points: 20

Up to 30 years of age

Up to 40 years of age

20

15

Sum total of maximum allowable points:

75

Bonus points for professional athletes and professional sports coaches

20

Required minimum:

50

شاید این مطلب بتواند به شما کمک کند: هزینه زندگی در اتریش

مثال کارگران کلیدی دیگر

یک شرکت می خواهد یک مدیر فروش را استخدام کند و هنوز فرد مناسب برای این کار خاص در اتریش را پیدا نکرده است.

یک شخص از کانادا با 43 سال سن، فارغ التحصیل دانشگاه و دارای بیش از 9 سال کار جهت این شغل کاندید میشود. این شخص 30 امتیاز جهت مدرک تحصیلی، 10 امتیاز برای سابقه کاری و 15 امتیاز جهت مهارت زبان خود دریافت میکند و چون سن او بیشتر از 40 سال است امتیازی جهت سن دریافت نمیکند. جمع امتیازات این شخص 55 امتیاز است و از 50 امتیاز حداقل جهت دریافت کارت بیشتر می باشد. او می تواند کارت Red-White-Red را درخواست دهد.

این مطلب به زودی تکمیل خواهد شد


دیدگاه خود را بیان کنید