اولین اقدام بعد از وارد شدن به کشور اتریش معرفی کردن خود به شهرداری منطقه است.

login
En login

شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | 00:00  2 نظر   586 بازدید



برگه امضا شده توسط شهرداری (Meldezettel ) یکی از مهمترین مدارک لازم در اتریش است که طبق قانون فرد تا ۳۳ روز پس از ورود به کشور یا جابجایی منزل باید اطلاعات آدرس محل سکونتش را به شهرداری(Magistrat ) اعلام کند. طبق قانون پلیس مجاز است کسانی که بدون این برگه زندگی میکنند را بازداشت کند. برای ثبت آدرس محل سکونت خود در شهرداری محل, نیاز به تاییدیه محل سکونت دارید. این برگه تاییدیه یا از طرف صاحبخانه, یا مدیریت خوابگاه دانشجویی در اختیار شما قرار میگیرد. کسانی که پس از ورود به طور موقت در منزل آشنایان/دوستان زندگی میکنند نیاز به امضاء صاحبخانه و در بعضی موارد کپی قرارداد خانه دارند.


با سلام در مورد ادامه تحصیل در مقطع ارشد در کشور اتریش میخواستم بدانم با لیسانس مهندسی شیمی سال اخذ مدرک 1382 با معدل 13 میتوان پذیرش گرفت؟ ضمنا نحوه عقد قرارداد و پرداخت آن چگونه است؟
با سلام من دانشجوی ارشد در رشته برنامه ریزی درسی دانشگاه ازاد خوراسگان هستم می خواستم برای دکترا در اتریش پذیرش بگیرم کی باید اقدام کنم و به چه صورت با تشکر
دیدگاه خود را بیان کنید