مهاجرت کاری به اتریش

کار در اتریش, مهاجرت کاری به اتریش, اقامت در اتریش, اقامت دائم اتریش, استخدام در اتریش, اشتغال در اتریش, تحصیل در اتریش , ویزای کاری اتریش, اخذ ویزای کاری اتریش, مهاجرت به اتریش

رویدادهای مهم

از متقاضیان محترم خواهشمندیم برای گرفتن وقت مشاوره حضوری با مشاورین موسسه اورانوس از طریق شماره های موسسه یا ایمیل وقت دریافت نمایند .

   ۸۸۳۴۵۰۲۷-۹ -۰۲۱ 

بازدید روز ۲۷۸
بازدید دیروز ۴۵۸
بازديد ماه ۴۲۸۱
كل بازديدها ۹۰۵۳۶۶
افراد آنلاين ۶۰

مهاجرت کاری به اتریش

  اقامت دائم در کشور اتریش

 

  اقامت دائم در کشور اتریش براي افراد با تخصص هاي كليدي و مهم: 

 اين نوع از اقامت براي بار اول به مدت 18 ماه صادر مي گردد و اجازه كار براي افراد متخصص در زمينه تخصصي اين افراد را در بر دارد. 

 

 مهاجرت کاری به اتریش

 اقامت دائم در کشور اتریش كه اجازه كار بدون هيچ گونه محدوديت زماني را نيز در بر مي گيرد. اقامت دائم در کشور اتریش همراه با محدوديت زماني،

 

 براي نمونه: جهت پيوستن افراد خانواده به يكديگر. اين نوع اقامت شامل اجازه كار جهت مشاغل مستقل مي باشد، جهت مشاغل غير مستقل ارائه مجوز از طرف اداره كار اتريش ضروري است.

  

اقامت موقت براي اهداف خاص در کشور اتریش 

   اين نوع از اقامت براي گروه هاي زير صادر مي شود. 

 

  كارمندان عالي رتبه چرخشي مانند مديران شركت ها و يا كارخانجات و يا نمايندگان آنها كه هر چند سال يك بار محل خدمت آنها بنابر صلاحديد كارفرما تغيير مي يابد، در اين نوع اقامت ارائه مجوز از طرف اداره كارضروري است: گواهي و يا تاييديه اشتغال به كار به عنوان كارمند عالي رتبه چرخشي كارگران خارجي كه جهت كار در کشور اتريش از طرف كارفرماي خود به صورت قانوني و براي مدت مشخص به اين كشور فرستاده شده اند (در اين حالت نيز ارائه گواهي و يا تاييديه اشتغال به كار به عنوان كارگر خارجي از طرف اداره كار اتريش ضروري است). 

   مدت زمان اشتغال بايستي بيش از شش ماه باشد .


مشاغل مستقل:    

 در صورتي كه فرد خارجي طي قراردادي موظف به انجام كاري باشد كه اجراي آن بيش از شش ماه بطول انجامد، در اين مورد نيز احتمال ضرورت ارائه مجوز از طرف اداره كار وجود دارد.

 

  مشاغل هنري:   

 

  اعم از مستقل و يا غير مستقل. در اين حالت شخص تنها از راه فعاليت هاي هنري امرار معاش مي كند. در اين مورد ارائه ضمانت نامه الزامي نيست. در صورت فعاليت شغلي غير مستقل در اين زمينه ، ارائه مجوز از طرف اداره كار ضروري مي باشد: گواهي اشتغال به كار به عنوان هنرمند .

 

    

 

 موارد استثنائي مشاغل غير مستقل:

 

در صورتي كه فعاليت شغلي مجزا از قوانين مربوط به اجازه كار اتباع خارجي باشد، ارائه گواهي مربوط به وضعيت استثنائي ضروري است.

 

انواع ویزای تحصیلی آمریکا

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای دانش پژوهان اورانوس محفوظ می باشد