فوق لیسانس در آمریکا

تحصیل فوق لیسانس در آمریکا، تحصیل کارشناسی ارشد در امریکا, تحصیل در آمریکا, ادامه تحصیل در آمریکا در مقطع فوق لیسانس, ادامه تحصیل در آمریکا , شرایط تحصیل در آمریکا, مهاجرت به آمریکا, تحصیل در آمریکا در مقطع فوق لیسانس ,تحصیل در اروپا, ویزای تحصیلی آمریکا, تحصیل در خارج, پذیرش آمریکا, تحصیل در خارج از کشور بدون مدرک زبان, پذیرش تحصیلی,

رویدادهای مهم

از متقاضیان محترم خواهشمندیم برای گرفتن وقت مشاوره حضوری با مشاورین موسسه اورانوس از طریق شماره های موسسه یا ایمیل وقت دریافت نمایند .

   ۸۸۳۴۵۰۲۷-۹ -۰۲۱ 

بازدید روز ۳۴۰
بازدید دیروز ۴۵۸
بازديد ماه ۴۳۴۳
كل بازديدها ۹۰۵۴۲۸
افراد آنلاين ۱۱۵

تحصیل فوق لیسانس در آمریکا

 

هر ساله بیش از 500000 دانشجو مدرک فوق لیسانس از دانشگاه های آمریکا دریافت می کنند . تنوع مدارک فوق لیسانس در امریکا بسیار زیاد است  ولی اصولا دو مدرک اصلی ) M.A.  Master's of Arts (و M.S.  Master's of ) (Science اراده می شوند . بقیه ی مدارک معمول شامل مدرک  M.B.A. (master’s of business administration) ، M.F.A.  Master’s of fine Arts ) ) قانون (L.L.M) ، M.S.W.   (Master’s of social work ) و تخصص در آموزش ( Ed.S).دانشجویان عموما بین دو تا سه سال برای مدرک فوق لیسانس آموزش می بینند، هرچند اتمام مدرک در طول یکسال نیز مقدور میباشد. به طور عمومی دانشجویان فوق لیسانس نیاز به تکمیل شش تا هشت واحد پیشرفته دارند. علاوه بر پایان نامه ای که باید تحویل دهند . بعضی از دوره های فوق لیسانس موقعیت کار فقط برای کسب تجربه و آشنایی را نیز ارائه می نمایند .

تفاوت مدرک فوق لیسانس از مدرک لیسانس در تحویل کارهای مربوطه است. در مدرک فوق لیسانس احتمالا همه ی تحویل کارها مربوط به حوزه ی دوره ی مورد نظر می باشد شما نیازمند به گذراندن تعدادی از واحدها به صورت اجباری میباشید ولی ممکن است حق انتخاب واحدهای اختیاری بیشتری از دوره ی لیسانس داشته باشید.

تنها 3 درصد از امریکایی ها مدرک فوق لیسانس کسب می کنند بنابراین شما با دریافت مدرک فوق لیسانس شانس بالایی برای ماندن در آمریکا را در خواهید داشت.   

مدارک کارشناسی ارشد در آمریکا در مجموع دو نوع مدرک فوق لیسانس در آمریکا وجود دارد.

مدارک حرفه ای (Professional Degrees) و مدارک تحقیقی(Research Degrees). با توجه به رشته تحصیلی مدارک ممکن است نامهای مختلفی داشته باشند. به عنوان مثال در رشته های مهندسی ممکن است Master of Engineering یا Master of Science in Engineering باشند. مدارک تحقیقی همه تحت یک نام Master of Science ارائه می شوند. این دو مدرک چند تفاوت اساسی دارند:

1.پیش‌نیازها: برای مدارک حرفه ای دانشجویان احتیاج به نوشتن تز یا مقاله پژوهشی ندارند و کار اصلی دوره ِروی گذراندن معمولا 30 واحد درسی و تمام کردن یک یا دو پروژه است. در مدارک تحقیقی دانشجویان نیاز دارند تا یک پایان نامه تحقیقاتی را ارائه دهند و معمولا باید یک مقاله تحقیقاتی را نیز به چاپ برسانند و تعداد واحد درسی کمتری را بگذرانند.

2. مدت زمان دوره تحصیلی: مدارک حرفه‌ای اغلب دوره های یک ساله دارند و مدارک تحقیقی دو ساله هستند که دانشجویان سال اول را بیشتر با کلاسها و سال دوم را با تحقیق می گذرانند.

 3.کمک‌های مالی: مدارک حرفه‌ای بیشتر به عنوان یک سرمایه‌گذاری برای ارتقا موقعیت کاری دیده شده و کمک‌های مالی کمتری دریافت میکنند (یا اصلا دریافت نمیکنند). کمکهای مالی دانشجویان عموما از بودجه تحقیقاتی میاید که استاد مربوطه برای یک موضوع خاص از دولت می گیرد. به علت اینکه مدارک حرفه ای کار تحقیقی انجام نمی دهند امکان برخورداری از این بودجه‌ها هم برای دانشجویان متقاضی مدارک حرفه‌ای فراهم نیست. ممکن است در حالت‌های خاص بخشی از شهریه به دانشجو بخشیده شود.

4.پذیرش : چون به این علت که خود دانشجو معمولا باید هزینه تحصیل مدارک حرفه ای را متقبل شود پذیرش گرفتن از این مدارک راحت تر از نوع تحقیقی آن است. علاوه بر این خیلی از دانشگاهها مدارک تحقیقی فوق لیسانس را فقط به صورت پیوسته با مدرک دکترا ارائه می کنند. اگر دانشجو نمره های خیلی خوبی نداشته باشد و از نظر مالی تنها یک سال شهریه دادن برایش ممکن است این نوع مدارک حرفه‌ای می توانند گزینه خوبی باشند.

 5. ارزش و اعتبار: هردو مدرک در آمریکا دارای ارزش و اعتبار یکسانی هستند و دانشگاه‌های تراز اول از هردو مدرک ارائه می کنند. تفاوت این دو مدرک نه در اعتبار آنها بلکه در نوع دانشجویانی است که می پذیرند. دانشجویان مدارک حرفه ای بیشتر جذب بازار کار میشوند اما دانشجویان با مدرک تحقیقاتی بیشتر علاقمند به تحقیق و یا ادامه تحصیل در مقطع دکترا هستند.

 

شرایط پذیرش در این مقطع تقریبا با پذیرش در مقطع دکتری یکسان است و به قرار زیر است

دیپلم و ریزنمرات آن و مدرک لیسانس

معمولا دو تا سه نسخه رسمی از ریزنمرات تمام دانشگاههایی که تحصیل کرده اید. لازم است که کارنامه ها را در پاکت های مهر و موم شده بفرستید که این مهر و موم باید توسط دانشگاه مربوطه انجام شود. اگر اصل کارنامه به فارسی است باید ترجمه رسمی آن را هم همراه با نسخه اصلی در پاکت گذاشته و مهر و موم کنید. برای دانشجویانی که در سال آخر تحصیل هستند و یا کارنامه شان هنوز آزاد نشده برای مراحل مقدماتی پذیرش گرفتن احتمالا فرستادن نسخه غیر رسمی کارنامه که همراه با گواهی از رییس دانشکده یا آموزش که مبتنی بر صحت مندرجات کارنامه باشد کفایت میکند.اما باید توجه کنید که در صورت پذیرش گرفتن دانشگاه مقصد یک نسخه از کارنامه رسمی شما را درخواست خواهد کرد. برای گرفتن کپی رسمی کارنامه معمولا مدرک تحصیلی باید آزاد شده باشد یا به اصطلاح خریداری شود. این به این معنی است که شما هیچ بدهی به دانشگاه و وزارت علوم ندارید.

 

مدرک زبان که شامل تافل یا آیلتس و جی آر ای

تعداد زیادی از دانشگاههای آمریکا TOEFL را به IELTS ترجیح می دهند و اکثریت قریب به اتفاق دانشگاههای سطح بالای آمریکا نمره IELTS را قبول نمی کنند. بنابراین اگر کسی بطور همزمان در حال تقاضا دادن برای چند کشور مختلف است، باید اطلاعات لازم برای مدرک زبان مورد قبول هر دانشگاه را کسب کند.

 

علاوه بر امتحان تافل شما ممکن است لازم باشد که در امتحانات دیگری هم که اصطلاحا به آنها امتحانات استاندارد (Standardized tests) گفته می‌شود شرکت کنید. به عنوان مثال دانشجویان رشته‌های مهندسی و علوم باید امتحان GRE عمومی (GRE General) و دانشجویان رشته‌های مدیریت (MBA=Master of Business Administration) باید آزمون GMAT را بدهند. بعضی از رشته‌های علوم علاوه بر امتحان عمومی GRE شاید لازم باشد که بخش های مربوط به رشته خودشان (GRE Subject) را هم بگذرانند. این امتحانات معمولا از تافل سخت‌تر هستند چون برای تمام دانشجویان متقاضی (و نه فقط خارجی‌ها) طراحی می‌شوند و دانشجویان آمریکایی هم باید در آنها نمره حد نصاب را کسب کنند.

 

 

 

توصیه نامه از استاد

توصیه‌نامه ها بخش خیلی مهمی از پرونده شما هستند. این توصیه‌نامه ها باید توسط استادانی که رابطه دانشگاهی یا حرفه ای با شما داشته اند نوشته شود. دانشگاه‌ها معمولا دو یا سه توصیه نامه درخواست میکنند. این توصیه‌نامه‌ها را برای پرکردن به افرادی بدهید که شما را خوب میشناسند (از لحاظ علمی یا کاری) و مطمئن هستید که درباره شما مطالب خوبی خواهند نوشت و مهارت‌ها و محسنات شما را گوشزد خواهند کرد. در نامه باید تشریح شده باشد که شخص توصیه‌کننده چه مدت است که شما را میشناسد، فکر میکند که قابلیت‌های شما کدام هستند، و چرا شما شایستگی دارید که از دانشگاه مقصد پذیرش/کمک مالی بگیرید. توجه داشته باشید که توصیه نامه باید نشان بدهد که فرد توصیه کننده شما را خیلی خوب میشناسد. فراموش نکنید که کمیته پذیرش(Admission Committee) مخصوصا میخواهد بداند که چرا شما برای این دانشگاه/رشته مناسب هستید. این نکته مخصوصا برای متقاضیان مدرک دکترا مهم است.

  

رزومه

یکی از موثرترین و مهمترین ابزار برای بدست آوردن موقعیت های تحصیلی در آمریکا، ایجاد ارتباط موثر است. به همین علت تهیه یک رزومه خوب در کسب پذیرش یک دانشگاه بسیار موثر است. بعضی از دانشگاهها دانشجویان را ملزم می کنند که یک فرم استاندارد رزومه مخصوص دانشگاه را پر کنند. با این حال در بیشتر موارد این به خود متقاضی بر می گردد که چگونه یک رزومه را تهیه کند. یکی از نکته های کلیدی در تهیه رزومه  این است که اگر متقاضی در پی کسب موقعیت تحصیلی است باید سوابق تحصیلی و تحقیقاتی خود را در صفحه اول ارائه دهد. اما در صورتی که رزومه برای کسب موقعیت شغلی است - که در این حال معمولاً به آن رزومه (Resume) می گویند – لازم است که اول به تجربیات کاری اشاره شود. معمولاً رزومه  از 2-3 صفحه بیشتر نیست. وقتی که با استادی مکاتبه می کنید چیزی که برای معرفی بیشتر خود برای او می فرستید .C.V است. بسیاری از دانشگاهها هم را جزو یکی از مدارکی قرار می دهند که باید برای کمیته تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرستاده شود. بهتر است که رزومه  به فرمت pdf یا rtf تبدیل شود چون در این صورت امکان باز شدن فایل شما توسط اغلب سیستمها وجود دارد و از طرف دیگر فایل تهیه شده با همان "تنظیمات صفحه ای" مورد نظر شما پرینت خواهد شد. بعضی ها هم اعتقاد دارند که فرمت pdf رسمی تر است.

انگیزه نامه

این بخش احتمالا سخت‌ترین بخش پرونده شما خواهد بود.در این قسمت شما تشریح خواهید کرد که چه کسی هستید، چه پیشینه علمی و کاری دارید، چرا علاقمندید که در این دانشگاه و رشته بخصوص ادامه تحصیل دهید، و دیدگاه و هدفتان در باره آینده بعد از تحصیل چیست. به بیان دیگر شما عملا می خواهید کمیته پذیرش را ترغیب و قانع کنید که شما را به خیلی از متقاضیان دیگر ترجیح بدهند. نوشته شما باید به روشنی توضیح دهد که برای چه رشته‌ای تقاضا میکنید، انگیزه شما چیست، چه چیزی میخواهید به دست بیاورید، و چگونه میتوانید برای دانشگاه مقصد و محیط علمی آن مثمر ثمر باشید.

 

مقالات چنانچه وجود داشته باشد

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان موسسه تماس حاصل فرمائید.

 

 

تحصیل دکترا در اتریش

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای دانش پژوهان اورانوس محفوظ می باشد