مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی

ویزای تحصیلی , ویزای کاری, ویزای تحصیلی اتریش , ویزای کاری اتریش, اخذ ویزای اتریش , اخذ ویزای همراه, مشاوره اخذ ویزای تحصیلی, مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی, مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی

رویدادهای مهم

از متقاضیان محترم خواهشمندیم برای گرفتن وقت مشاوره حضوری با مشاورین موسسه اورانوس از طریق شماره های موسسه یا ایمیل وقت دریافت نمایند .

   ۸۸۳۴۵۰۲۷-۹ -۰۲۱ 

بازدید روز ۷۸۱
بازدید دیروز ۹۸۷
بازديد ماه ۷۸۱
كل بازديدها ۸۷۹۲۰۸
افراد آنلاين ۷۱

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی

  • پر کردن فرمی که از خود سفارت تهیه شده  است .
  •  
  • ترجمه ی شناسنامه  به اضافه یک كپی.
  •  
  • ترجمه ی گواهی عدم سوء پیشینه به اضافه یک كپی
  • .
  • شش قطعه عکس 3.5*4.5 یه 4*5 تمام رخ، رنگی، زمینه سفید، بدون روتوش   ( توجه کنید با روتوش به هیچ عنوان قبول نمی کنند )
  •  
  • اصل پاسپورت و فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه حتی صفحات سفید!  (در دونسخه)
  •  
  • مدرک مالی نشان دهنده توان مالی متقاضی ( Bank Statement ) معادل 11500 یورو در حساب ارزی یا ریالی شخصی خودتان قابل حواله از یک بانک دولتی یا خصوصی به اضافه یک كپی.
  •  
  • تعهد نامه مالی که یا خود متقاضی در اتریش به نام خود حساب باز کرده است و مبلغ 11500 یورو به حساب خود پول گذاشته و تایید آن را از بانک می گیرد و به سفارت ارائه می دهد و یا آنکه متقاضی دعوت کننده ای در اتریش دارد که باید مدارک زیر از شخص دعوت کننده مورد نیاز می باشد:
     
    Meldezettel ( معرفی نامه )
    Mietvertrag ( اجاره نامه یا کپی سند منزل )
    Arbeitsvertrag ( قرارداد کار )

 

  • اصل نامه admission از یک دانشگاه یا مدرسه عالی ( Fachhochschule ) در اتریش (باید بصورت پستی بدستتون رسیده باشه) به اضافه یک كپی. 
  •  
  • به همراه داشتن تاییدیه ی اجاره ی مسکن به اضافه یک كپی.

متقاضیان تحصیل در اتریش برای دریافت ویزای نوع D نیاز به تاییدیه مسکن دارند که به دو صورت قابل ارائه می باشد:

1-     تاییدیه رزرو خوابگاه دانشجویی

2-     اجاره نامه مسکن

موسسه دانش پژوهان اورانوس قادر است شما را در این مورد یاری نماید.

 لطفا جهت کسب اطلاعات کاملتر با کارشناسان موسسه تماس حاصل فرمائید.

 

مهاجرت کاری به اتریش

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای دانش پژوهان اورانوس محفوظ می باشد