ویزای همراه اتریش

login
En login

جمعه ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | 10:36  1 نظر   853 بازدید


بر اساس قوانین جدید مهاجرتی اتریش، متقاضیان جهت اخذ ویزای همراه، بایستی دانش زبان آلمانی خود را در سطح A1 به سفارت ارائه دهند.

توجه داشته باشید که مدرک فوق صرفا از مراجع ذیل معتبر می باشد :

(ü Österreichische Sprachdiplom Deutsch (ÖSD

ü Goethe-Institut

ü TELC GmbH

(ü Österreichischer Integrationsfonds (ÖIF


با سلام . بنده متاهل 31 ساله دارای دو فرزند 4 ساله و 7 ماهه هستم. لیسانس مترجم زبان انگلیسی از دانشگاه غیر انتفاعی هستم 6 سال گپ تحصیلی دارم . میخواستم برای تحصیل در اتریش اقدام کنم . آیا برای بنده راه ی برای ورود به اتریش البته با فرزندانم و همسرم.
با سلام. درخواست ویزای همراه از سال 2017 بعد از صدور کارت اقامت برای متقاضی اصلی صادر خواهد شد. این پروسه به صورت میانگین 3 تا 6 ماه طول خواهد کشید.
دیدگاه خود را بیان کنید