تحصیل در آمریکا

تحصیل در آمریکا

موسسه اعزام دانشجو دانش پژوهان اورانوس با داشتن کادری مجرب از کارشناسان متخصص در امر پذیرش تحصیلی در زمینه اعزام دانشجو از سراسر ایران( تهران ،شیراز،اصفهان و...) به بهترین و معتبرترین دانشگاه های دنیا از جمله اتریش و آمریکا فعالیت دارد.

En

در آمریکا دو نوع دانشگاه وجود دارد:

گروه اول دانشگاههایی هستند که در کنار تدریس مراکز تحقیقی هم هستند و دانشجویان مقطع دکترا قبول میکنند. (Universities)
دسته دوم دانشگاههایی هستند که تنها به تدریس میپردازند و دوره‌های دو ساله یا چهار ساله داشته و مدارکشان حداکثر تا مقطع لیسانس است (Colleges) .

در آمریکا به تحصیلات تا مدرک لیسانس undergraduate program و بعد از آن (فوق لیسانس و دکترا) graduate program گفته میشود.

هر سال تحصیلی را از ابتدای سپتامبر تا آخر ماه می است.

انواع مدارک کارشناسی ارشد در آمریکا

دو نوع مدرک فوق لیسانس در آمریکا وجود دارد.

مدارک حرفه ای (Professional Degrees) و مدارک تحقیقی(Research Degrees).

بنا به رشته تحصیلی مدارک حرفه ای ممکن است نامهای متفاوتی داشته باشند. مثلا در رشته های مهندسی ممکن است Master of Engineering یا Master of Science in Engineering باشند. مدارک تحقیقی همه تحت یک نام Master of Science ارائه می شوند.

در مدارک تحقیقی دانشجویان باید علاوه بر تعدادی واحد درسی پایان نامه و مقاله تحقیقاتی ارائه دهند. اما در مدارک حرفه ای تنها واحدهای درسی که معمولا 30 است گذرانده میشود.

طول دوره تحصیل برای مدارک حرفه ای یکسال و برای مدارک تحقیقاتی دو سال است.

به دانشجویان تحقیقی به علت ارئه تحقیقات کمک های مالی ارائه میشود.

پذیرش برای مدارک حرفه ای راحت تر است به علت اینکه دانشجو هزینه تحصیل را خود به عهده میگیرد و به نمره های خوب هم نیازی نیست.

دانشجویان مدارک حرفه ای بیشتر جذب بازار کار میشوند اما دانشجویان با مدرک تحقیقاتی بیشتر علاقمند به تحقیق و یا ادامه تحصیل در مقطع دکترا هستند.

پنج نکته مهم درباره تحصیل در آمریکا

  • اولین مقصد دانشجویان بین المللی جهان با بیش از ۸۰۰.۰۰۰ دانشجوی خارجی
  • سومین کشور دنیا از نظر وسعت و جمعیت
  • بزرگترین اقتصاد جهان با پیشرفته ترین تکنولوژی
  • دارای برخی از با کیفیت ترین موسسات آموزشی
  • دارای وسیع ترین گزینه های تحصیلی شامل گزینه های عمومی، کاری و …

سیستم نمره دهی و واحد های درسی در آمریکا

سیستم نمره دهی آمریکایی به صورت ترکیبی از حروف و درصد است که به آن “جی. پی. إی.” (GPA) میگویند:

  • 100 – 90% = A
  • 89 – 80% = B
  • 79 – 70% = C
  • 69 – 65% = D
  • 64 – 0% = F

هزینه ها

• هزینه تحصیلات بین 15000 تا 30000 در سال برآورد میشود. برای مثال، میتوانید نمونه ای واضح از لیست شهریه ها را در دانشگاه ایالتی آریزونا، در جدولی که در لینک زیر آمده، مشاهده کنید:

• Your Estimated Full-Time Tuition & Fees

Tuition/Fee Description

Fall 2013

Spring 2014

Academic Year Total

Nonresident Tuition

9,486

9,486

18,972

Financial Aid Trust Fee

44

44

88

Recreation Fee

25

25

50

Technology Fee

50

50

100

Student Programs Fee

25

25

50

Health and Wellness Fee

40

40

80

Student Service Facility Fee

75

75

150

Total Tuition & Fees
Not including living expenses

$9,745

$9,745

$19,490

کمک هزینه تحصیلی و وام ها

گرچه در مقطع لیسانس در آمریکا، کمک های تحصیلی و فاند، کمیاب و رقابت برای آن بیشتر است، اما در فوق لیسانس در آمریکا و مقاطع بالاتر عملی تر است. وام را میتوان از خود موسسه علمی خصوصی یا از دولت خود دانشجو به صورت بورس، وام، تخفیف ها و گرنت ها دریافت کرد. گاهی امکان گرفتن شغلی مانند دستیار آموزش (استاد کمکی) برای دانشجویان ارشد و دکتری هست. بهتر است قبل از انتخاب دانشگاه، به گزینه های مالی مانند مقدار شهریه آن یا امکان بهره مندی از وام، کمک هزینه و یا کار در دانشگاه، دقت نموده و سپس انتخاب کنید. هزینه های شهریه و ثبت نام و بیمه و سایر هزینه ها را در وبسایت اختصاصی هر دانشگاه میتوان یافت.

تجربه شخصی یک دانشجوی دکتری اقیانوس شناسی در ایالت نیوجرزی آمریکا درباره هزینه ها

لیستی از هزینه های اجباری و انتخابی رو در زیر بیارم. من در ایالت گران نیوجرزی زندگی میکنم. تنها در شهرهای بزرگ کلیفرنیا یا نیوبورک سیتی ممکن است از این مقادیر گران تر باشد، بنابراین میتوانید حدودا این مقادیر را مکسیمم در نظر بگیرید. در ضمن من متاهل هستم و ۱ فرزند هم دارم.

هزینه های اجباری در آمریکا

1) مسکن: ۱ اتاق ۳۵۰ تا ۷۵۰، عموما ۵۰۰ تا ۶۰۰ (همه اعداد به دلار آمریکا). آپارتمان ۱ خوابه ۹۵۰ تا ۱۵۰۰، عموما ۱۱۰۰ تا ۱۳۰۰ آپارتمان دو خوابه ۱۱۰۰ تا ۱۸۰۰، عموما ۱۳۰۰ تا ۱۵۰۰ (دقت کنید در ایالت های دیگر ممکن است حتی کمتر از نصف این مبالغ باشد.) این مبالغ شامل قبوض و اینترنت، حدود میانگین ماهی ۶۰ تا ۱۵۰ است.

2) خورد و خوراک: مجرد ۲۵۰ تا ۵۰۰، عموما ۳۰۰. متاهل (خودتان غذا درست کنید) ۱۰۰ تا ۲۵۰ برای هر نفر، عموما ۳۰۰ برای یک زن و شوهر

3) ارتباط (موبایل): ماهی ۴۰ تا ۱۲۰، بسته به سرویس انتخابی

هزینه های انتخابی (متغیر)

  1. خودرو: خرید یک خودرو مناسب ۳۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ برای دست دوم و ۱۵۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ نو (یک بار هزینه)، بنزین ۸۰ تا ۱۵۰ در ماه، تعویض روغن و فیلتر تقریبا هر ۳ ماه یک بار ۳۰ تا ۵۰، رجیستریشن سالی حدود ۱۵۰، بیمه (اجباری) ماهی ۴۰ تا ۱۵۰ بسته به سابقه رانندگی و خلاف و …
  2. لباس: مشابه ایران در شرایط عادی، در شرایط حراج تا یک سوم قیمت های ایران هم کم میشود… (البته قیمت های ایران قبل از سوبسید ها ۱۳۸۹)
  3. کتاب و لوازم التحریر: کتاب معمولا توسط کتابخانه، دانشکده، دوستان و اساتید میتوان تهیه کرد. اگر نه برای هر کتاب ۵۰ تا ۳۰۰ عموما متوسط ۱۰۰، با احتساب ۶ کتاب در سال حدود ماهی ۵۰. لوازم التحریر ارزان تر از ایران.
  4. لپ تاپ (حتما توصیه میکنم از آمریکا بخرید): حدود ۶۰۰ تا ۱۰۰۰ برای پی سی و ۱۰۰۰ تا ۱۷۰۰ برای مک (مشخصات متعارف… وگرنه تا ۵۰۰۰ دلار هم هست)
  5. تفریحات: رستوران ۸ تا ۲۵ (برای هر نفر)، سینما ۸ تا ۱۶، موزه ۵ تا ۲۰ (خیلی روزها و مکان ها رایگان)، تور کامل نیویورک سیتی حدود ۱۰۰ دلار
  6. رفت و آمد عمومی: اتوبوس مسیر کوتاه ۲.۵ تا ۵ مسیر طولانی ولی نه بیشتر از ۱۰۰ مایل ۸ تا ۱۵. مترو ۵ تا ۲۵ بسته به مسیر
  7. مراقبت پزشکی: بیمه دانشگاه برای مجرد یا خانواده (در دانشگاه ما راتگرز فرقی ندارد) ۱.۵ درصد حقوق دریافتی (حدود ماهی ۲۵ تا ۳۰ دلار). با این بیمه هر بار به هر نوع بیمارستان یا پزشک مراجعه شود فقط ۱۵ دلار توسط بیمار پرداخت میشود هر چند که خدمات متعددی انجام شود. برای بستری شدن اورژانسی هم ۵۰ دلار.
  8. مراقبت از کودک: داستان مفصلی است ولی برای پوشک و شیر خشک به علاوه چکاپ مرتب ماهانه حدود ۸۰ تا ۱۵۰

دیدگاه خود را بیان کنید
https://www.dpu.org.ir/