شرایط زندگی در اتریش

زندگی در اتریش, آب و هوای اتریش,آشنایی با کشور اتریش,کار در اتریش,کیفیت زندگی در اتریش,اقتصاد اتریش,قوانین، آداب و رسوم در اتریش

در اتریش، در مقایسه با سایر کشورها، شیوه زندگی بسیار آرامش بخش است. در اتریش شما یک تعادل کار و زندگی فوق العاده پیدا خواهید کرد

En

  شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ | 14:49   2 نظر   54024 بازدید

طبیعت اتریش- دانش پژوهان اورانوس

زندگی در اتریش (Living in Austria)

اتریش، در مقایسه با سایر کشورها، شیوه زندگی بسیار آرامش بخش است. در اتریش شما یک تعادل کار و زندگی فوق العاده پیدا خواهید کرد که به شما امکان می دهد زمان زیادی را برای کشف برخی از چیزهای فوق العاده که در اتریش وجود دارد، صرف کنید.

به عنوان یک دانشجو در اتریش، شهرهایی که احتمالا زیاد به آنجا سفر میکنید، شامل برخی از پایتخت های مشهور فرهنگی جهان مانند وین و گراتس است.

دانشجویی با ظرافت و کلاسیک می تواند از محل تولد موتزارت در وین لذت ببرد، با آثار معماری مانند کلیسای سنت استفان یا کاخ شونبرن.

برای دانشجوی معماری، شهر گراتس دارای هزاران مکان فرهنگی عالی از معماری، موزه ها و گالری های هنری است.

در اتریش، ساعات کاری محدودتر است، به این معنی که می توانید زمان بیشتری را صرف تفریح کنید.

در اتریش در تابستان، شنا و دوچرخه سواری فعالیت های محبوب است، در حالی که در زمستان اسکی، بسکتبال، هاکی روی یخ و فوتبال نیز بسیار محبوب هستند.

اتریش کشوری کوهستانی در اروپای مرکزی است که توسط مجارستان، اسلواکی، جمهوری چک، آلمان، لیختن اشتاین، سوئیس و ایتالیا احاطه شده است. وین، پایتخت اتریش، شهری با تاریخ غنی و مرکز فرهنگی، اقتصادی و سیاسی این کشور است. اتریش اگرچه کشور کوچکی است، اما به عنوان یکی از بزرگترین و ثروتمندترین کشورهای اروپا شناخته می شود. اتریش دارای فرهنگ غنی، هنر محبوب و موسیقی کلاسیک است که به خاطر آثار بزرگانی مانند موتزارت، هایدن و شوبرت مشهور است. اتریش همچنین یک مقصد توریستی محبوب است و باغ‌ها، قلعه‌ها، کلیساها و موزه‌های زیادی را در خود جای داده است.

اقتصاد اتریش- دانش پژوهان اورانوس

اقتصاد اتریش

1. تاریخ اقتصادی اتریش:
اقتصاد اتریش به دلیل قرار گرفتن در وسط اروپا و همچنین دسترسی به بازارهای قاره های مختلف و آسیا مدت هاست که در حال رشد بوده است. اتریش در گذشته به دلیل استخراج معادن و تجارت با کشورهای همسایه یکی از مراکز اقتصادی منطقه بود. اما پس از جنگ جهانی دوم، اقتصاد اتریش به دلیل وابستگی به آلمان نازی و تخریب بخشی از زیرساخت های صنعتی آن آسیب دید.
اما اقتصاد اتریش با رشد سریع در دهه های 1950 و 1960 به رونق بازگشت. صنایع مختلفی مانند صنعت فولاد، صنعت خودرو، صنعت الکترونیک و صنعت گردشگری در این توسعه دخیل هستند. امروزه اقتصاد اتریش یکی از توسعه یافته ترین و پررونق ترین اقتصادهای جهان است.


2. مؤسسات اقتصادی اتریش:
اقتصاد اتریش بر صنایع مختلفی مانند الکترونیک، خودرو، داروسازی، چوب و کاغذ، فلز و غیره استوار است. صنایع فناوری نیز در اتریش در حال رشد و توسعه هستند. بخش های در حال توسعه پویا اقتصاد کشور شامل بخش هایی مانند فناوری اطلاعات، برق و الکترونیک، فناوری محیط زیست، فناوری پزشکی و غیره است.


3. گردشگری در اقتصاد اتریش:
گردشگری یکی از مهم ترین بخش های اقتصادی اتریش است و میزبان میلیون ها گردشگر از سراسر جهان است. مناظر طبیعی زیبا، شهرهایی با تاریخ غنی، موزه ها، کاخ ها و کلیساها از جاذبه های گردشگری این کشور هستند. همچنین فرهنگ غنی و موسیقی سنتی اتریش یکی از دلایلی است که گردشگران زیادی به این کشور سفر می کنند.


4. اتریش در اتحادیه اروپا:
اتریش از سال 1995 به عضویت اتحادیه اروپا درآمده است و با توجه به جمعیت کم و موقعیت جغرافیایی، جایگاه خوبی در این اتحادیه دارد. عضویت در این انجمن باعث دسترسی اتریش به بازارهای بزرگتر و افزایش تجارت بین المللی می شود. اتریش همچنین یکی از اعضای سازمان ملل متحد، سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (
OECD)، سازمان تجارت جهانی (WTO) و سازمان امنیت و همکاری در اروپای مرکزی و شرقی (OSCE) است.

5. توسعه پایدار اقتصاد اتریش:
اتریش به عنوان یک کشور پیشرو در توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست شناخته شده است. این کشور به دلیل تمرکز بر انرژی های تجدیدپذیر و ایجاد سیاست های حمایتی برای تشویق به استفاده از خودروهای برقی و حمل و نقل عمومی به عنوان یکی از رهبران مبارزه با تغییرات آب و هوایی شناخته می شود.


6. تحقیقات علمی در اقتصاد اتریش:
اتریش همچنین به عنوان یک کشور پیشرو در زمینه تحقیقات علمی و فناوری شناخته می شود دانشگاه های کشور به عنوان مراکز تحقیق و توسعه در زمینه های مختلف از جمله فناوری اطلاعات، فناوری فضایی، بیوتکنولوژی و پزشکی شناخته می شوند. همچنین، دولت اتریش حمایت و سیاست های مالی را برای تشویق توسعه فناوری و نوآوری ارائه می کند.


7. تجارت بین المللی اتریش:
اتریش کشوری است که با توجه به واقعیت های جغرافیایی و اقتصادی خود به سمت صادرات و تجارت بین المللی گرایش دارد. به لطف بازارهای صادراتی در کشورهای اروپایی و آسیایی و همچنین دسترسی به خدمات حمل و نقل، این کشور به عنوان کشوری شناخته می شود که صادرات محصولات خود را به سراسر جهان بر عهده دارد. اتریش نیز به عنوان یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا از توافق با سایر کشورها و مشارکت در بازارهای بین المللی سود می برد.


8. کشاورزی در اقتصاد اتریش:
کشاورزی به عنوان یکی از بخش های مهم اقتصاد اتریش شناخته می شود. محصولات مختلفی مانند گندم، جو، سیب زمینی، کلم، گیاهان دارویی و غیره در این کشور با مناطق آب و هوایی متفاوت کشت می شود. علاوه بر آن دامپروری و مزارع پرورش ماهی نیز در این کشور از اهمیت بالایی برخوردار است. برای حمایت از کشاورزان، دولت اتریش اقدامات حمایتی و مالی ارائه می دهد.


9. بازار سهام و فعالیت بانکی در اقتصاد اتریش:
اتریش یک بورس اوراق بهادار پویا دارد که اوراق بهاداری مانند سهام، اوراق قرضه، اوراق قرضه و اوراق قرضه را می پذیرد. علاوه بر این اتریش به دلیل قرار گرفتن در میانه اروپا و دسترسی به بازارهای مختلف یکی از مراکز مهم بانکی در منطقه است. بزرگترین بانک ها مانند
Raffeisen Bank International و UniCredit Bank Austria در این کشور فعالیت می کنند.


10. کار در اقتصاد اتریش:
نیروی کار در اتریش با شرایط بسیار مطلوبی همراه است. نرخ بیکاری در این کشور کمتر از میانگین اتحادیه اروپا است و بسیاری از مردم به دنبال مشاغل ثابت در صنایع مختلف هستند. همچنین اتریش سیاست های خاصی را برای جذب کارگران خارجی اعمال می کند.
به طور کلی، اقتصاد اتریش به دلیل تنوع بخش ها، توسعه پایدار، تحقیقات علمی و فناوری به عنوان یکی از ثروتمندترین و پیشرفته ترین اقتصادهای جهان شناخته می شود. تمرکز بر فناوری، تجارت بین المللی و دسترسی به بازارهای مختلف.

اداب و رسوم مردم اتریش- دانش پژوهان اورانوس

قوانین، آداب و رسوم در اتریش

اتریش یکی از کشورهایی است که قوانین و آداب و رسوم قدیمی و متنوعی دارد که در طول تاریخ این کشور مورد استفاده قرار گرفته است. برخی از این قوانین و آداب و رسوم استرالیا در زیر مورد بحث قرار گرفته است:

1: برای رانندگی در اتریش می باید گواهینامه ملی این کشور یا یک گواهینامه بین المللی (I D P) در اختیار داشته باشید.. (I D P) یک مجوز بین المللی برای رانندگی است که دارندگان آن قادر خواهند بود بدون نیاز به گذراندن دوره های آموزش رانندگی یا شرکت در امتحانات راهنمایی و رانندگی در بیش از 160 کشور جهان رانندگی نمایند، مضاف بر اینکه این مجوز به عنوان یک سند معتبر بین المللی، می تواند تعیین و تأیید کننده هویت دارنده آن به شمار آید. اضافه می نماید متقاضیان این نوع گواهینامه می توانند در داخل کشور با مراجعه به نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران معاونت راهنمایی و رانندگی و با ارائه گواهینامه ایرانی معتبر خود، نسبت به دریافت آن اقدام نمایند. چنانچه به هر دلیل توسط پلیس محل بازداشت شدید بلافاصله از مامورین بخواهید به استناد ماده 36 کنوانسیون وین ناظر بر امور کنسولی، مراتب را سریعا به سفارت یا نزدیکترین سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران اطلاع دهند و چنانچه زبان محل را نمی دانید از امضاء هرگونه اوراق و اسناد خودداری فرمائید. البته می باید مطلع باشید شما در این کشور تحت حاکمیت قوانین و مقررات محل بوده و وظایف نمایندگی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ارائه خدمات کنسولی به معنای نقض مقررات کشور متوقف فیه نمی باشد.

2: قوانین تحت عنوان "Landrecht" (حقوق زمین) در اواخر قرون وسطی در اتریش وجود داشت. این قوانین شامل نرخ استیفای مزارع و اجاره زمین بود و تا قرن 19 میلادی به کار خود ادامه داد.

3. در دوره جمهوری اتریش پس از جنگ جهانی اول، در سال 1920 قانون اساسی جدیدی به نام "Bundes-Verfassungsgesetz" (قانون اساسی فدرال) تصویب شد. این قانون منجر به اصلاحاتی در سیستم دولتی اتریش شد و به عنوان یکی از مهمترین قوانین تاریخ این کشور شناخته می شود.

4. سنت های مربوط به تزئینات کریسمس نیز در اتریش بسیار مهم است. این سنت ها شامل تزئین درخت کریسمس، تزئین خانه و تهیه کیک کریسمس است. همچنین در برخی از مناطق اتریش در ایام کریسمس مراسم مختلفی برگزار می شود که مردم در آن شرکت می کنند.

5. آداب و رسوم مربوط به لباس محلی در اتریش نیز موجود است. بسیاری از مناطق کشور دارای لباس‌های محلی ویژه‌ای هستند که به مناسبت رویدادها و جشنواره‌ها توسط مردم پوشیده می‌شود.

6. در اتریش نیز سنت های مربوط به مراسم نظامی و کشوری وجود دارد. به عنوان مثال، نمایش های عمومی و عروسی در اتریش با استفاده از لباس های محلی و سنتی انجام می شود.

7. در طول جنگ جهانی دوم، اتریش تحت حاکمیت نازی ها بود و این کشور قوانین و آداب و رسوم نازی ها را پذیرفت. پس از پایان جنگ جهانی دوم، این قوانین و آداب و رسوم به طور کامل لغو شد و اتریش از سنت ها و فرهنگ خود برای بازیابی هویت ملی خود استفاده کرد.

8. تلاش برای حفاظت از محیط زیست و استفاده از منابع انرژی تجدیدپذیر اخیراً در اتریش بسیار مهم شده است. قوانین و مقرراتی در این زمینه به عنوان بخشی از سیاست های دولت برای کمک به حفاظت از محیط زیست وجود دارد.
به طور کلی، آداب و رسوم و قوانین اتریش ریشه در تاریخ و فرهنگ این کشور دارد و سنت ها، سنت ها و قوانین مهم دائماً به روز می شوند.

اب و هوای اتریش- دانش پژوهان اورانوس

آب و هوای اتریش

آب و هوای اتریش به شدت تحت تأثیر جغرافیای این کشور است. اتریش در قسمت مرکزی اروپا قرار دارد و آب و هوای معتدل قاره ای دارد. کوه های مرتفع و وسیع این کشور تاثیر بسزایی در آب و هوا دارند.
در مناطق کوهستانی اتریش، زمستان ها سرد و برفی و تابستان ها سرد و معتدل است. در شهرهای کوچک و استراحتگاه های کوهستانی، برای مثال کیتسبوهل، زمستان ها بسیار سرد و برفی است و فصل تابستان کوتاه است.
در قسمت شمالی اتریش که نزدیک دریاهای بالتیک و شمال است، هوا مرطوب و سرد است. شهرهایی مانند فینشتگ، لینز و سالزبورگ در این مناطق قرار دارند.


آب و هوای مناطق جنوبی اتریش گرم و خشک است. در این مکان ها تابستان گرم و خشک و زمستان سرد و برفی است. شهرهایی مانند وین، گراتس و کلاگنفورت در این مناطق قرار دارند.
به طور کلی آب و هوای اتریش بسیار متغیر است و بهتر است قبل از سفر به این کشور درباره نوع آب و هوای منطقه ای که قصد سفر به آن را دارید تحقیق کنید.

همچنین در فصل بهار و تابستان بسیاری از مناطق طبیعی اتریش مانند کوه ها، دره ها و دریاچه ها بسیار زیبا و مورد علاقه گردشگران هستند. در فصل پاییز رنگ درختان این کشور چشم نواز و جذاب است.
به طور کلی فصل بارندگی در اتریش بهار و پاییز و فصل خشک و مرطوب تابستان است. علاوه بر این، به دلیل اینکه اتریش در منطقه ای کوهستانی قرار دارد، اختلاف دما در نقاط مختلف این کشور بسیار چشمگیر است. به طور کلی دمای هوا در کوهستان های اتریش کمتر از سایر شهرهای این کشور است.

همچنین، در فصل زمستان، اتریش به یکی از محبوب‌ترین مقاصد تفریحی برای علاقمندان به اسکی تبدیل می‌شود. این فصل از سال در اتریش بسیار سرد و برفی است و کوهستان‌هایی مانند آلپ‌های اتریش، پیست‌های اسکی بسیاری دارند که برای علاقه‌مندان به این ورزش، بسیار جذاب هستند.

همچنین، در طول سال، بسیاری از روستاها و شهرهای کوچک اتریش، با فرهنگ و تاریخ غنی خود، بهترین فرصت را برای دیدن و بازدید از جاذبه‌های تاریخی، فرهنگی و طبیعی این کشور فراهم می‌کنند. برخی از جاذبه‌های معروف اتریش شامل قلعه هوهن‌سالتس، قلعه شنبرون، کلیسای سنت کارل بروم و دریاچه زلتس‌سه هستند.

در کل، اتریش با آب و هوای متنوع، مکان‌های دیدنی فراوان و فرهنگ بسیار غنی، یکی از مقاصد توریستی بسیار محبوب در اروپاست.

زبان مردم اتریش

زبان رسمی اتریش آلمانی است و تاریخچه این زبان به دوران باستان باز می گردد. در قرون وسطی، آلمانی به عنوان یک زبان در امپراتوری مقدس روم گسترش یافت. در طول قرون وسطی، زبان ژرمنی از زبان های دیگر مانند لاتین و اسلاوی تأثیر قابل توجهی گرفت.


در سال 1551، مارتین لوتر، پدر اصلاحات مسیحی پروتستان، اولین ترجمه کتاب مقدس را به آلمانی انجام داد. این رویداد به شدت بر توسعه و گسترش زبان آلمانی تأثیر گذاشت.
در سال 1867، پس از پایان سلسله هابسبورگ، اتریش به عنوان یکی از مهم ترین ایالت های امپراتوری اتریش-مجارستان شناخته شد. در این دوره زبان آلمانی به عنوان زبان رسمی اتریش شناخته شد و به همین دلیل هنوز هم زبان آلمانی به عنوان زبان اصلی و رسمی در اتریش استفاده می شود.


در طول جنگ جهانی دوم، زبان آلمانی، زبان رسمی اتریش، نفوذ زیادی داشت و پس از پایان جنگ، برنامه های فرهنگی و آموزشی به زبان آلمانی با هدف ترویج زبان آلمانی در اتریش آغاز شد. اما پس از جنگ اتریش به عنوان کشوری مستقل شناخته شد و از آلمان جدا شد و زبان آلمانی زبان رسمی این کشور باقی ماند.

در دوره پس از جنگ جهانی دوم، زبان انگلیسی نیز در اتریش تدریس می شد و این زبان در این کشور بسیار رایج شد. امروزه بسیاری از اتریشی ها می توانند انگلیسی صحبت کنند و این زبان به عنوان زبان دوم و رسمی در بسیاری از کلیساها و سازمان های کشور استفاده می شود.


همچنین در اتریش زبان های دیگری نیز وجود دارد که توسط اقلیت های اتریشی صحبت می شود. به عنوان مثال در برخی از مناطق کشور زبان های اسلاو، مجارستانی و ایتالیایی به عنوان زبان های محلی و رسمی شناخته می شوند و در این مناطق مردم به زبان محلی خود صحبت می کنند.

به طور کلی آلمانی به عنوان زبان رسمی و اصلی در اتریش شناخته می شود و بسیاری از اتریشی ها از آلمانی به عنوان زبان اول خود استفاده می کنند. علاوه بر این، بسیاری از آنها انگلیسی نیز می دانند که به عنوان زبان دوم و رسمی در برخی از جوامع و سازمان های این کشور استفاده می شود.

ادیان در اتریش- دانش پژوهان اورانوس

مذهب اتریش

تاریخچه مذهب در اتریش به دوران باستان باز می گردد. در آن زمان ادیانی مانند شمشیر پرستی، خدایان دوست و ادیان هند و اروپایی در منطقه وجود داشت. با حملات امپراتوری روم به این منطقه، مسیحیت نیز به اتریش وارد شد و در قرون وسطی به عنوان دین اصلی و رسمی منطقه شناخته شد.
در دوران جنگ های احمدیه، اسلام نیز در منطقه نفوذ داشت و بسیاری از اتریشی ها به این دین گرویدند. در پایان جنگ های احمدیه، مسیحیت به جایگاه سابق خود به عنوان بزرگترین دین منطقه بازگشت و هنوز هم بزرگترین دین در اتریش است.


در اواخر رنسانس و در دوران روشنگری، چندین سازمان مذهبی در اتریش تأسیس شد. در این دوره اندیشه های نوافلاطونی و گنوسی نیز در این منطقه گسترش یافت. حتی در این دوره اتریش یکی از مراکز آموزش دینی در اروپا به شمار می رفت و دانشمندان و فیلسوفان مشهور اروپایی در این زمینه فعالیت می کردند.
در طول جنگ جهانی دوم، نازی های اتریش به یک جنبش مذهبی و ایدئولوژیک تبدیل شدند که سیاست های آن به شدت تحت تأثیر قرار گرفت. حتی پس از جنگ، در اتریش، مذهب یکی از عوامل موثر در بهبود و توسعه کشور تلقی می شد و بسیاری از سیاست های دولت با هدف تشویق و حمایت از دین اجرا می شد. امروزه اکثریت اتریشی ها از مذهب کاتولیک پیروی می کنند که مذهب اصلی دولتی این کشور است.

همچنین در اتریش، اقلیت های دیگری نیز وجود دارند که پیرو ادیان مختلف از جمله اسلام، یهودیت، بودیسم، هندوئیسم و ​​غیره هستند. در حال حاضر، قانون اساسی اتریش آزادی مذهب را برای شهروندان خود تضمین می کند و هر کسی می تواند به دینی که می خواهد اعتقاد داشته باشد.
اتریش در سال های اخیر مانند سایر کشورهای اروپایی با مشکلاتی از جمله افزایش جمعیت کشورهای دیگر، تغییرات فرهنگی و پذیرش ادیان مختلف مواجه بوده است. اما اتریش به عنوان کشوری با ثبات و دموکراتیک توانسته با این چالش ها مقابله کند و با حفظ هویت دینی خود به سایر ادیان احترام بگذارد.


در مجموع، تاریخ دین در اتریش پیچیده و چندوجهی است و تغییرات تاریخی و فرهنگی، مذهب در این کشور را به یکی از مهمترین عوامل کمک به هویت و توسعه کشور تبدیل کرده است.

در اواخر دهه 1990، جریان مذهبی جدیدی در اتریش به وجود آمد که به "جریان روح شناسی" معروف است. این جنبش خود را یک جنبش دینی مستقل از ادیان سنتی و مبتنی بر ایدئولوژی های مختلفی مانند گنوسیزم، فلسفه شرق و روانشناسی معرفی می کند.
به طور کلی اتریش کشوری با اقلیت های مذهبی فراوان است و در حال حاضر حدود 60 درصد از جمعیت این کشور کاتولیک هستند. علاوه بر این، گروه‌های اقلیت مانند مسلمانان، یهودیان و بودایی‌ها نیز در اتریش زندگی می‌کنند، در حالی که ادیان دیگری مانند هندوئیسم و ​​کرسترییسم نیز پیروانی در این کشور دارند.


به طور کلی مذهب در اتریش به عنوان یکی از مهم ترین عواملی که به حفظ هویت و فرهنگ این کشور کمک می کند، شناخته می شود. با این حال، در دهه های اخیر، به دلیل تغییرات فرهنگی و پذیرش ادیان مختلف، اتریش به سمت جامعه ای چند فرهنگی حرکت کرده است که در آن مذهب به عنوان یک عامل ارتباطی و تعاملی بین مردم و سایر گروه ها نقش مهمی ایفا می کند.

دیدگاه خود را بیان کنید
درود. سپاس از مطالبتون.
درود پانیذ جان. ممنون از اینکه بهمون انرژی میدید.
خسته نباشین برای اقامت در اتریش باید حتما زبان آلمانی بلد باشیم؟
با سلام. جهت اقامت تحصیلی سطح زبان آلمانی A2 مورد نیاز است.
https://www.dpu.org.ir/