ویزای کار آمریکا و سرمایه گذاری

ویزای کار و سرمایه گذاری آمریکا , ویزای کار امریکا, ویزای سرمایه گذاری امریکا, ویزای تحصیلی امریکا, اخذ ویزای امریکا, مهاجرت به آمریکا, پذیرش کاری در امریکا, مشاوره اخذ ویزای کاری , اقامت در امریکا

کسانی که دارای تخصص حرفه ای خاص می باشند در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند

login
En login

  دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ | 15:18   0 نظر   1772 بازدید


ویزای H1 ، عمومی ترین ویزای کار آمریکا

کسانی که دارای تخصص حرفه ای خاص می باشند در صورتی که از طرف یک کارفرمای آمریکایی دعوت به کار شوند می توانند تقاضای ویزای کار نمایند. در این نوع ویزا داشتن حداقل مدرک لیسانس تایید شده ، و کارفرمای واجد شرایط اداره مهاجرت امریکا از شرایط لازم می باشد. در مواردی که فرد متقاضی مدرک کارشناسی نداشته باشد داشتن سالها تجربه کاری در رشته خاص و توانایی اثبات این ادعا می تواند به متقاضی در خصوص اخذ این نوع ویزا کمک نماید. حداقل مدت زمان صدور این ویزا یک ساله می باشد و همسر و فرزندان زیر بیست و یک سال دارنده ویزای کار می توانند به عنوان همراه وارد آمریکا شوند ولی اجازه کار را نخواهند داشت. برای اخذ این نوع ویزای کار از کشور آمریکا همکاری با یک وکیل مهاجرت در اخذ این نوع ویزا کمک بسیاری به متقاضی خواهد نمود.

در صورتی که کارفرمای امریکایی واجد شرایط لازم اداره مهاجرت را در خصوص درخواست گرین کارت برای نیروی کار خود را داشته باشد، متقاضی می تواند از طریق کارفرمای خود درخواست گرین کارت نماید و اجازه اقامت دائم در امریکا را کسب نماید.

ویزای J1 ، نوع دیگر از ویزای کار آمریکا

این نوع ویزای کار آمریکا در حقیقت ویزای تبادل فرهنگی یا تبادل نیروی کار در خصوص اشتغال، تحقیق یا آموزش و یا تدریس می باشد. واجدین شرایط این ویزا متعهد به اتمام دوره مورد نظر از طرف کارفرما می باشند. در خصوص این نوع ویزا کارفرما می تواند دانشگاه و یا شرکت باشد. این نوع ویزا قابل تبدیل به ویزاهای دیگر نمی باشد ولی قابل تمدید حداکثر به مدت هفت سال در خاک امریکا می باشد.

شخص دارنده این نوع ویزا می بایستی پس از اتمام مدت زمان ویزای خود، خاک امریکا به مدت دو سال ترک نموده و در صورت تمایل به ورود مجدد و تغییر ویزا می بایستی مجددا خارج از خاک امریکا درخواست ویزا نماید. در مواردی بسایر خاص در صورتی که فرد دارنده این نوع ویزا درخواست تبدیل ویزا در خاک امریکا را داشته باشد، با داشتن دلیل موجه و کمک گرفتن از یک وکیل مورد تایید اداره مهاجرت می تواند ویزای خود را تغییر و یا تبدیل به اقامت دائم نماید.

ویزای E2 ، ویزای سرمایه گذاری از طریق Bussiness Plan یا طرح کسب و کار

افرادی که قصد راه اندازی یک بیزینس با سرمایه شخصی را در امریکا داشته باشند می توانند متقاضی ویزای E2 باشند که متفاوت از دیگر نمونه های ویزای کار آمریکا است.

انتخاب نوع بیزینس مورد نظر جهت سرمایه گذاری کاملا می تواند با توجه به توانایی حرفه ای فرد متقاضی تعریف گردد و پس از ورود به امریکا، مدیریت و سوددهی بیزینس کاملا در اختیار متقاضی می باشد. به عنوان مثال متقاضی می تواند با خرید یک سوپرمارکت و یا در بیزینسی جهت خدمات کامپیوتری سرمایه گذاری کند. در ابتدا این نوع ویزا برای مدت دو سال صادر می گردد پس از پایان دو سال ارائه مدارک مالی در خصوص سودده بودن این نوع بیزینس جهت تمدید ویزا لازم می باشد. در صورتی که پس از دو سال متقاضی تمایلی به ادامه بیزینس خود نداشته باشد می تواند قبل از پایان مدت اعتبار ویزای سرمایه گذاری خود، در صورتی که واجد شرایط هر کدام از انواع ویزاهای دیگر باشد می تواند ویزای خود را به نوع دیگر ویزا تغییر دهد.

حداقل مبلغ سرمایه گذاری مورد نیاز این نوع ویزا ۸۰٫۰۰۰$ امریکا می باشد و با توجه به توان سرمایه گذاری متقاضی این نوع ویزا می تواند تا مبلغ ۲۰۰۰۰۰$ نیزافزایش یابد.

از مزایای بسیار خوب این نوع ویزا متناسب بودن برای خانواده هایی می باشد که تمایل دارنده در ابتدا به همراه یکدیگر وهمزمان وارد خاک امریکا شوند همسر و فرزندان دارنده ویزای E2 نیز اجازه کار و تحصیل در امریکا را دارند.

ویزای E1 ، ویزای تجاری (صادرات و واردات)

ویزای تجاری E1 جهت گسترش تبادلات تجاری بین کشور امریکا و کشورهای مورد تایید امریکا می باشد و ملیت های مختلف افراد و شرکتها بر اساس این نوع ویزا می توانند اجازه کار در امریکا را جهت توسعه و تبادل تجاری مستقیم دوطرفه با کشور امریکا (صادرات و واردات) داشته باشند. این افراد نمی توانند از مهارتهای شخصی خود بطور مثال پزشکی، فنی یا وکالت یا غیره استفاده نمایند و می بایستی فعالیت آنان در قالب توسعه یک فعالیت تجاری باشد. مدت زمان این نوع ویزا از دو سال تا پنج سال قابل صدور می باشد و حداقل سرمایه گذاری برای اخذ این گونه ویزا مشخص نمی باشد. افراد واجد شرایط این ویزا عموما اشخاصی هستند که توانایی سرمایه گذاری مداوم در شرکت های تجاری خود را دارند. این نوع ویزا همچنین شامل حال کارمندان اصلی‌ و سطح بالای ان شرکت نیز می شود.

شاید این مطلب برای شما مفید باشد: انواع ویزای تحصیلی آمریکا

دیدگاه خود را بیان کنید