مشاوره رایگان مهاجرت

مشاوره مهاجرت,مشاور رایگان مهاجرت,مشاوره رایگان تحصیل در خارج از کشور

تحصیل در اتریش

login
En login

  شنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۷ | 11:53   34 نظر   3612 بازدید


شرایط هر شخص با توجه به میزان تحصیلات، سوابق کاری، مهارت ها، وضعیت خانوادگی، وضعیت اقتصادی، سن، کشور مورد نظر و ... منحصر به فرد و متفاوت از اشخاص دیگر است و نمیتوان نسخه ای واحد برای مهاجرت اشخاص گوناگون به کشورهای مدنظر آنان در نظر گرفت.

شرایط پذیرش مهاجر در زمینه های مختلف در کشورهای مهاجر پذیر همواره در حال تغییر و تحول است، بنابراین دارا بودن اطلاعات دقیق و به روز از شرایط و قوانین مهاجرت به کشورها امری الزامی میباشد.

موسسه دانش پژوهان اورانوس با کارشناسان خبره در زمینه مهاجرت تحصیلی و کاری، شرایط شما را بررسی می نماید و به صورت تلفنی و حضوری مشاوره رایگان ارائه می دهد و قادر خواهند بود شما را در مسيري هدايت کنند که در کوتاه ترين زمان ممکن از بهترين موسسه آموزشي پذيرش شما اخذ شود و یا در زمینه مهاجرت کاری بهترین شغل، متناسب با رشته و تجربه کاریتان در کشور هدف به شما معرفی می شود.


مطالب زیر می تواند شما را جهت انتخاب مسیر درست راهنمایی نماید.

تحصیل در اتریش

تحصیل در آمریکا

تحصیل در اسپانیا

تحصیل در مجارستان

تحصیل در آلمان

مشاوره رایگان مهاجرت

سلام من لیسانس دانشگاه ازاد در رشته ی مهندسی صنایع دارم.میخواستم ببینم اگر بخوام دوباره در مقطع کارشناسی رشته ی اقتصاد تویه یکی از دانشگاه های اتریش ادامه بدم
با سلام بله در صورتیکه قبولی در رشته اقتصاد از یکی از دانشگاه های سراسری ترجیحا روزانه، شبانه یا پیام نور داشته باشید می توانید اقدام نمایید. البته موسسه توانسته است با اشتغال به تحصیل متقاضیان در دانشگاه های علمی کاربردی نیز پذیرش دریافت نماید. بنابراین با وجود نامه قبولی یا اشتغال به تحصیل در رشته دلخواه می توانید جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش اقدام نمایید.
سلام خسته نباشيد ببخشيد من سال ديگه ديپلمم رو در معدل ١٤ ميگيرم ميخواستم براي رشته حقوق در اتريش ادامه تحصيل بدم ببخشيد شرايطش چجوريه ؟
سلام. شما باید قبولی رشته حقوق در دانشگاه های ایران ( دانشگاه آزاد مورد تایید دانشگاههای اتریش نیست) را داشته باشید.
سلام من الان اخرین سالمه و تو رشته تجربی ادامه میدم ولی میخوام تو یکی از داشنگاه های اتریش تغیر رشته بدم و ایتی بخونن امکانش هست با دیپلم تجربی ایتی خونو؟
با سلام. بله به شرطی که شما قبولی همین رشته را در یکی از دانشگاه های سراسری داشته باشید.
سلام وقت بخیر میخواستم بدونم برای اخذ ویزای تحصیلی کشور اتریش در رشته پزشکی حتما احتیاج به داشتن مدرک هست یا فقط نیاز به قبولی سراری در این رشته درایران هست .
با سلام برای تحصیل در رشته های گروه پزشکی نیاز به داشتن مدرک زبان C1آلمانی ، نامه اشتغال به تحصیل در یکی از دانشگاه های دولتی یا نامه قبولی در کنکور که بیش از یکسال از تاریخ آزمون نگذشته باشد همچنین نیاز به گذراندن آزمون ورودی این رشته در کشور مقصد دارید.
سلام من شانزده سالمه و در رشته تجربی با معدل 19/90 هستم می خواستم بدونم که کشور های خوب برای رشته تجربی که هم ارزون باشه و هم خوب کدومه و اینکه کدوم کشور ها دیپلمشون برای کانادا مورد پذیرش هست چون من قصد دارم دو الی سه سال داخل یک کشور دیگه تحصیل کنم تا وضع دلار بهتر بشه بعد برای دانشگاه یا یکی دو سال بعد از دانشگاه از اون کشور به کانادا برم
با سلام باتوجه به معدل خوبی که دارید در صورت داشتن مدرک زبان و قبولی در کنکور در رشته دلخواه می توانید در هریک از کشورهای اروپایی شروع به تحصیل کنید. اکثر دانشگاه های کشورهای اروپایی مورد تایید کشور کانادا می باشد. بنابراین با اشتغال به تحصیل دانشگاه مبدا می توانید برای هریک از دانشگاه های کانادا اقدام نمایید. البته قبل از اقدام حتما شرایط و قوانین دانشگاه مورد نظر را بررسی نمایید.
سلام.من22سالمه لیسانس حسابداری دانشگاه سراسری .نمایندگی هیوندا مشغول به کارم.دنبال مهاجرت به کشوری هستم که هم بتونم کارحسابداری کنم و اگه هم بشه ادامه تحصیل بدم.و همینطور هزینه هاشم کم باشه.چون پشتوانه مالی ندارم.توزمینه موسیقی و مدل پلاس سایز هم میخواستم فعالیت داشته باشم اما به مشکل خوردم. ممکنه راهنمایی کنید ممنون
با سلام. حداقل تمکن مالی شما بایستی برای یک سال بین10000-12000 یورو باشد. برای تحصیل در دانشگاه های دولتی و کم هزینه می توانید اتریش و یا آلمان را انتخاب کنید.
سلام خسته نباشید، من زمین شناسی دولتی قبول شدم، برای ادامه تحصیل هم قصد دارم برای ارشد مهندسی نفت بخونم، شرایط تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه اروپایی رو میخواستم بدونم، بخصوص دانمارک برای آمادگی
سلام وقت بخیر درصورتیکه تمایل به ادامه تحصیل در خارج از کشور دارید حتما در رشته ای مرتبط ثبت نام انجام دهید. چون تحصیلات تخصصی یعنی ارتباط بین رشته در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد هم به جهت صدور پذیرش هم امکان کار پس از فراغت از تحصیل بسیار موثر است. تحصیل در مقطع دکتری در کشورهای مختلف هزینه ها و قوانین متفاوتی دارد اما در اکثر کشورها علاوه بر مدارک تحصیل مدرک زبان هم می بایست ارائه گردد.
سلام و عرض وقت بخیر، من دانشجوی ترم یک دندانپزشکی در بلاروس هستم کورس انگلیسی، میخوام بدونم شرایط رفتن به اتریش چجوریه از اینجا ؟ و اینکه امکان انتقال کورس به کورس هست از سال دوم با داشتن مدرک B۲ آلمانی؟
با سلام برای اخذ پذیرش در رشته های گروه پزشکی داشتن مدرک زبان C1 ضروری است ضمن اینکه می بایست در آزمون ورودی این رشته که در کشور اتریش برگزار می گردد شرکت کنید و درصورت کسب حدنصاب نمره می توانید در رشته دلخواهتان ادامه تحصیل دهید.
‎سلام من دانشجو مکانیک دانشگاه آزاد تبریز که جمعا دو ترم پاس کردم هر دو ترم هم بالای ۱۸ دیپلم ریاضی با معدل بالای۱۷ مدرک زبان ندارم سن۲۰. آيا امكان پذيرش من براي دانشگاه هاي اتريش و دوره زبان وجود دارد؟؟. ‎به نظر شما براي ادامه ليسانس بهتره برم يا براي فوق ليسانس؟؟ ‎در حدود ۱۰۰میلیون هم پول دارم
با سلام بله شما می توانید با همین شرایط هم اکنون اقدام نمایید. دانشگاه تکنیک وین به کسانیکه دانشجوی رشته فنی از دانشگاه های دولتی ایران هستند پذیرش می دهد. اگر فارغ التحصیل شده و بخواهید برای مقطع ارشد اقدام کنید می بایست در کنکور سراسری شرکت کرده و از یکی از دانشگاه های معتبر ایران در دوره روزانه یا شبانه پذیرفته شوید. بنابراین بهتر است برای ادامه تحصیل درمقطع کارشناسی اقدام نمایید.
سلام من کارشناسی ناپیوسته نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه ازاد دارم میتونم در اتریش ادامه بدم وچه مدارکی لازم است؟
با سلام بایستی ثبت نام کارشناسی از دانشگاهی غیر از آزاد را برای اتریش ارائه دهید.
سلام.من 22 سالمه و سال دیگه لیسانس مدیریت صنعتیمو از دانشگاه میگیرم.میخواستم پذیرش دانشگاه آلمان بگیرم...دانشگاهش مهم نیست چی باشه فقط پذیرش بشم و برم.خواستم ببینم میتونم اونجا اگر نخواستم تحصیل نکنم در دوره ی کاری آسبیلدونگ شرکت کنم؟
باسلام نوع ویزا برای تحصیل و کار متفاوت هست و اگر با ویزای تحصیلی بخواهید اقدام کنید می بایست در آلمان حتما در دانشگاه ثبت نام کرده و تحصیل کنید در غیر این صورت ویزای شما تمدید نخواهد شد. پس از فراغت از تحصیل در صورتیکه مشغول به کار شوید می توانید پس از عقد قرارداد با کارفرما ویزای خود را تبدیل نمایید.
با سلام.میخواستم بدونم اگر کسی اقامت ترکیه بگیره و مدرک b2 المانی.میتونه برای تحصیل در المان اقدام کنه؟بنده قبولی در یکی از رشته های بهداشت ایران(علوم پزشکی) هم دارم ولی میخوام با دیپلم و پیش دانشگاهی برم.اگر در المان دوره یکساله رو بگذرونم و ازمونش رو بدم میتونم رشته پزشکی یا زیر شاخه های اون رو بخونم؟
با سلام. اگر کالج های پیش پزشکی را بگذرانید و در آزمون دولتی شرکت بکنید، برای شما امکان تحصیل در گروه رشته های پزشکی امکان پذیر است.
سلام خسته نباشید من چجوری میتونم از لیسانس در اتریش یا سوئد درس بخونم؟چه شرایطی باید داشته باشم؟
با سلام برای کشور سوئد شما باید حداقل ایلتس 6.5 را داشته باشید و در کشور خود نامه ی قبولی در دانشگاه دولتی را داشته باشید. تحصیل در اتریش نیاز به قبولی در دانشگاه های ایران را دارد ولی نیازی به مدرک زبان ندارد.
سلام وقت به خیر، امسال سال دوازدهم هستم و برای سال بعد دیپلمم را خواهم گرفت و از الان دارم میخونم برای گرفتن ایلتس و اگر مدرک ایلتس را بگیرم برای تحصیل در رشته دندانپزشکی در کدام کشور میتوانم راحت تر ویزا تحصیلی بگیرم و خرج کمتری دارد و همینطور میخواهم وارد دانشگاهی بشوم که بدون ازمون ورودی دانشجو بپذیرد و همینطور در کنار تحصیل می خواهم برای اقامت دائم اقدام کنم. شما چه کشوری را پیشنهاد میکنید؟
با سلام رشته ی دندانپزشکی رشته ی هزینه بری هست در صورت تمایل به تحصیل در این رشته ما کشور مجارستان را به شما پیشنهاد میکنیم شما ابتدا یک سال کالج پیش پزشکی میخونید و بعد از آن با دادن آزمون ورودی وارد دوره می شوید.
سلام و وقت بخیر دانشجوی دکترای عمومی دامپزشکی هستم از دانشگاه آزاد میخواستم بدونم که ایا کشور استرالیا مدرک من رو قبول داره و برای دوره تخصص دامپزشکی میتونم برا استرالیا اقدام کنم و اگه پاسخ مثبته لطف بفرمایین مراحل اخذ ویزای تحصیلی و همچنین امکان بورس شدن رو توضیح بدین جایی نتونستم جواب سوالم رو پیدا کنم ممنون میشم ازتون اگه پاسخ بدید
با سلام به دلیل طولانی بودن و تخصصی بودن سوالاتتون لطفا با شماره های 9-88345027-021 جهت مشاوره تماس حاصل نمایید
خداقوت من و دوستم مخترع هستيم و ميخواستم بدونم امکان داره علي رخم اينکه در ايران دندان پزشکي قبول نشديم با ثبت ختراعي که داريم در اين رشته تحصيل کنيم من نياز ه مشاوره با شما رو دارم
با سلام؛ متاسفانه برای تحصیل در رشته ی پزشکی و دندانپزشکی شما باید قبولی این رشته را در ایران داشته باشید ثبت اختراع شما در پروسه پذیرش دانشجویی به شما خیلی کمک میکنه ولی جایگزین مدارک تحصیلی شما نخواهد شد.
سلام من ١٧ سالمه هنوز ديپلم نگرفتم.زماني كه ديپلممو گرفتم با توجه به اينكه هرسال معدل كارنامم ١٩ به بالا باشه و كلاس زبانم رو در ايران تموم كرده باشم،ميتونم بدون اينكه كنكور بدم براي ليسانس به اتريش اقدام كنم؟ در رشته پزشكي يا دندون پزشكي؟
با سلام و روز بخیر؛ شما برای تحصیل در رشته ی پزشکی باید نامه ی قبولی در کنکور سراسری را حتما داشته باشید
سلام برای پذیرش در دانشگاه های اروپا نیازمند چه شرایطی هستم؟ 18 سالمه و سال دیگه کنکور تجربی دارم و اگر رشته ی داروسازی با رتبه ی خوبی قبول شم و مدرک زبان انگلیسیم رو هم بگیرم برای تحصیل در کدوم کشور های اروپایی میتونم اقدام کنم؟
با سلام نامه ی قبولی در کنکور سراسری برای شروع نیاز دارید در صورت قبولی در همان رشته برای کشورهای انگلیسی زبان حداقل آیلتس 6.5 و برای کشورهای المانی زبان c1 زبان آلمانی مورد نیاز است
سلام وقت بخیر من لیسانس کشاورزی در دانشگاه دولتی و مدرک فنی حرفه ایی تعمیرات موبایل رو دارم و ۵ سال سابقه کار در شرکت سامسونگ در سمت تعمیرات موبایل رو دارم. و certificate از طرف سامسونگ هم گرفتم. قصد رفتن به اتریش رو دارم ازتون راهنمایی میخوام. ممنونم
با سلام و روز بخیر، شما واجد شرایط تحصیل در مقطع لیسانس و دوره ی کارشناسی میباشید.
سلام.۴۴ سال سن دارم.لیسانس شیمی از دانشگاه ازاد.متاهل هستم.سال ۸۹ سال اخذ مدرک می‌باشد. ایا میتونم برای اتریش پذیرش تحصیلی بگیرم و این منجر به اخذ ویزا میشود؟ممنون
با سلام و روز بخیر؛ در حال حاضر مدرک دانشگاه آزاد مورد تایید دانشگاه های اتریش نمی باشد در صورت تمایل میتوانید در یکی از دانشگاه های سراسری ثبت نام کرده و با نامه ی قبولی و اشتغال به تحصیل آن برای اتریش اقدام نمایید.
سلام همسرم لیسانس مدیریت بازرگانی دارن و۳۴ سال سن دارن میخوایم برای ویزای تحصیلی اقدام کنیم چون زبان ایشون بهتره من خودم فوق لیسانس مهندسی شیلات دارم و ۳۲ سالمه و زبانم در حد متوسط هست میخواستم بدونم گزینه پیشنهادی شما چیه و اینکه خیلی هم عجله داریم برای رفتن ممنون
با سلام. دانشگاه محل تحصیل خود را جهت امکان سنجی دقیق تر ذکر بفرمایید. یا با شماره های زیر جهت مشاوره رایگان تماس بگیرید. 021-88345027-9
با سلام. من جراح عمومی و بورد تخصصی از اکادمی معتبر بین المللی سچنف مسکو .......تقاضای مهاجرت یا پذیرش دوره فلوشیب در خارج. از کشور را دارم ... لطفا راهنمایی فرمایند .با احترام فراوان.
با سلام لطفا رزومه خود را به آدرس ایمیل dpuranus@gmail.com ارسال نموده و منتظر تماس موسسه باشید.
سلام،اول بگم که خیلی خوشحالم با سایت شما آشنا شدم واقعا کمک کنندست، من امسال کنکور دارم و رشته تجربی هستم،سوالم اینه که از چه مقطع و سنی میشه از کشور های دیگه تقاضای تحصیل کرد،و کدوم کشور از لحاظ اقتصادی،امنیت،علمی بهتره برای رشته من,و در کدوم کشور ها تدریس فقط با زبان انگلیسی،چون من در شرف گرفتن مدرک تافل هستم و در آینده فقط میتونم روی این زبان مسلط باشم . ممنون میشم راهنماییم،کنید
با سلام . سپاس از توجه شما. تقریبا در تمام کشورها امکان تحصیل با زبان انگلیسی موجود است . رشته و دانشگاهی که شما در کنکور قبول می شوید اهمیت بالایی بابت آینده ی تحصیلی شما در خارج از کشور دارد. تخصص موسسه اورانوس اتریش، آلمان و امریکا می باشد.
سلام.برای ادامه تحصیل در پزشکی اتریش باید حتما خدمت سربازی و قبولی کنکور داشته باشیم؟ و هزینه ی گرفتن ویزا چقدره؟
با سلام و روز بخیر. خدمت سربازی برای خروج از کشور مهم است و برای پذیرش اهمیتی ندارد. قبولی در کنکور پزشکی و داشتن مدرک زبان آلمانی از ملزومات است. هزینه اخذ ویزا طبق شرایط دانشجویان متفاوت است.
سلام میخواستم بدونم شرایط بورسیه رایگان برای کشور هلند برای مقطع لیسانس چیه مهندسی معماری
با سلام موسسه ما هیچ گونه اقدامی برای کشور هلند انجام نمیدهد
سلام.من فارغ التحصیل کارشناسی کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه لرستان هستم.برای ارشد کدوم کشور تحصیلش ارزونتره و راحتتر میشه رفت؟
با سلام در صورت داشتن مدرک زبان و نداشتن گپ تحصیلی می توانید برای کشور آلمان اقدام کنید. البته در صورت قبولی در کنکور ارشد از یکی از دانشگاه های سراسری بدون نیاز به مدرک زبان می توانید برای کشور اتریش نیز اقدام نمایید.
سلام من دانشجوي ترم ٨ پرستاري هستم قبولي دانشگاه علوم پزشكي ايران ، قصد ادامه تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد در اتريش يا آلمان دارم، ميخواستم راهنمايي بيشتر بگيرم .
با سلام در صورت داشتن مدرک زبان C1 و به شرط کسب حدنصاب نمره در آزمون ورودی گروه پزشکی می توانید در رشته دلخواه خود ادامه تحصیل دهید.
سلام من ليسانس معماري از دانشگاه ازاد دارم معدل ١٥ ٤تا كار اجراي و چندين نمونه كار قوي در طراحي ساختمان مدرك چند تا از نرم افزار هاي معماريم دارم و مدرك زبان الماني b2 اين رزومه ميتونه براي دانشگاه هاي اتريش پزيرش بگيره يا حتي بورسيه؟؟
با سلام برای اخذ پذیرش از دانشگاه تکنیک وین نیاز به قبولی در کنکور سراسری وجود دارد. البته می توانید شانس خود را در دانشگاه های دیگر نیز امتحان کنید. در صورت نداشتن گپ تحصیلی برای کشور آلمان نیز می توانید اقدام کنید.
سلام خسته نباشین میخوام از دیپلم در رشته پزشکی یکی از دانشگاه های معتبر اتریش مشغول به تحصیل شم شرایطش چیه ؟!
سلام متشکرم جهت تحصیل رشته های پزشکی در اتریش شما نیاز به قبولی در دانشگاههای ایران (به جز دانشگاه آزاد) در رشته موردنظر دارید
با سلام خرداد سال ۹۶ پیش دانشگاهی رشته ریاضی را در ایران تمام کرده و پس از آن تا کنون دو ترم رشته داروسازی در یکی از دانشگاه های خصوصی استانبول را گذرانده ام برای تحصیل در رشته های پزشکی و دندانپزشکی اتریش چه شرایطی و در چه دانشگاه هایی مهیاست و چه اقدامی باید انجام دهم ... با توجه باینکه در حال حاضر در ترکیه ساکن هستم امکان تماس تلفنی نیست لطفا از همین طریق پیام دهید یا شماره whatsapp ارسال تا تماس بگیرم .. باتشکر
با سلام برای ادامه تحصیل در رشته های گروه پزشکی نیاز به داشتن مدرک C1 آلمانی دارید. همچنین هنگام ورود می بایست در آزمون ورودی شرکت نموده با کسب حدنصاب نمره در دانشکده پزشکی دانشگاه ملی وین قادر به ادامه تحصیل در این رشته خواهید بود.
سلام خسته نباشید من دختر ۲۹ ساله مجردم می خواستم بدونم برای مهاجرت و اقامت دایم در کشورهای دیگه مثلا ترکیه یا اروپا چطور می تونم اقدام کنم قصد تحصیل ندارم اگه از خانواده ویزای کاری داشته باشن منم می تونم اقامت بگیرم یا اینکه خودم باید اونجا ملک بخرم یا ویزای کاری بگیرم ؟ مرسی
با سلام موسسه دانش پژوهان اورانوس تنها از طریق ویزای تحصیلی اقدام میکند
سلام من لیسانس ادبیات زبان انگلیسی از دانشگاه دولتی گیلان رو دارم و ی ساله فارغ التحصیل شدم مبخواستم بدونم ک امکانش هست که المان یا اتریش که تحصیلش رایگانه بتونم برای خواندن پزشکی اقدام کنم؟ متولد ۷۳ هم هستم اگه امکانش نیست بهمبگید که الکی امیدوار نباشم
با سلام خیر برای تحصیل در رشته ی پزشکی باید حتما دانشجوی رشته ی پزشکی در دانشگاه دولتی باشید
سلام احتياج به مشاوره دارم
سلام لطفا جهت مشاوره رایگان با شماره های 9-88345027-021 تماس بگیرید
سلام خسته نباشید من قصد تحصیل داروسازی از مقطع دیپلم در دانشگاه مونیخ آلمان سوال داشتم در مورد شرایط پذیرش و شرایط سربازی برای سنم/
سلام وقت به خیر، سازمان نظام وظیفه در صورتی به شما اجازه خروج خواهد داد که برای تحصیلات تکمیلی پذیرش غیر مشروط داشته باشید. درصورتیکه مشمول خدمت سربازی بوده باشید یعنی سن شما 18 سال تمام باشد می بایست در ایران مقطع لیسانس را گذرانده و برای کارشناسی ارشد اقدام کنید. در مورد رشته داروسازی حتما باید در ایران کنکور داده و در همین رشته قبولی داشته باشید ضمن اینکه نیاز به داشتن مدارک C1 آلمانی الزامی می باشد.
دیدگاه خود را بیان کنید