شرایط تحصیل در رشته حقوق در کانادا و آمریکا

رشته حقوق در آمریکا

تحصیل در اتریش

login
En login

شرایط تحصیل در رشته حقوق در کانادا و آمریکا

 شرایط تحصیل در رشته حقوق در کانادا و آمریکا و اخذ مدرک وکالت


1. دانشجویان ابتدا در یک رشته لیسانس پذیرش گرفته و باید حداقل دو سال تحصیلات دانشگاهی داشته باشند. بسیاری از متقاضیان در رشته های عمومی مانند ART و یا Science تحصیل می کنند. همچنین بسیاری از متقاضیان ترجیح می دهند که سه سال و یا حتی چهار سال در دانشگاه تحصیل کنند و سپس وارد دانشکده حقوق شوند.

2. دانشجویان پس از حداقل دو سال تحصیل در دانشگاه، باید در آزمون دانشکده حقوق شرکت نمایند. این آزمون LSAT و یا Law School Admission Test نامیده می شود. این آزمون سالیانه سه تا چهار بار برگذار می گردد.

3. دانشجویان در صورت قبولی در آزمون LSAT وارد دانشکده حقوق می شوند و بایستی بین سه تا چهار سال در رشته حقوق تحصیل نمایند. در پایان تحصیل به دانشجویان مدرک LL.B. و یا لیسانس حقوق داده خواهد شد.

4. پس از کسب مدرک L.L.B. فارغ التحصیلان بایستی حدود یک سال به عنوان کارآموز در یکی موسسه حقوقی و زیر نظر یک وکیل کارآموزی نمایند. در این مرحله متقاضی زمینه اختصاصی فعالیت حقوقی خود را انتخاب خواهند نمود.

5. پس از دوره کارآموزی، متقاضی باید در آزمون وکالت شرکت نمایند. این آزمون Bar Examination نامیده می شود. در صورت قبولی متقاضی عضو انجمن وکلا شده و می تواند به عنوان وکلی رسمی فعالیت نماید.

6. در صورت علاقه به ادامه تحصیل در رشته حقوق، متقاضیان دارای مدرک LL.B. می توانند در مقطع کارشناسی ارشد حقوق که LL.M. نامیده می شود و پس از آن در مقطع دکتری PhD of Law تحصیل نمایند.