ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش,ویزای اتریش,ویزای D اتریش,هزینه ویزای تحصیلی اتریش,مدارک ویزای اتریش

تحصیل در اتریش

login
En login

  دوشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۷ | 11:31   2 نظر   1471 بازدید


ویزا D

دارنده ویزای اقامتی D می تواند بیش تر از 90 روز در اتریش اقامت داشته باشد. ویزای آنها یک بار ورود است و مجوز اقامت پس از ورود صادر می شود.

  • روش پذیرش دانشجویان غیر اتحادیه اروپا در اتریش چیست؟
  • اگر من یک شهروند اتحادیه اروپا هستم وضعیت چیه؟
  • کجا می توانم برای اجازه اقامت ویزای دانشجویی درخواست کنم؟
  • مدارک موردنیاز برای ویزای تحصیلی اتریش چیست؟
  • چه زمانی باید مراحل درخواست برای ویزای دانشجویی را آغاز کنم؟ چه مدت طول می کشد تا تایید دریافت شود؟
  • الزامات مالی برای ویزا چیست؟

روش پذیرش دانشجویان غیر اتحادیه اروپا در اتریش چیست؟

همه کسانی که علاقه مند به تحصیل در اتریش هستند قبل از آمدن به اتریش باید یک ویزا را در یک کنسولگری یا سفارت اتریش درخواست کنند. پس از ورود به اتریش، شما باید در اداره ی ثبت (Meldeamt) در محل اقامت خود ثبت نام کنید.

اگر من یک شهروند اتحادیه اروپا هستم وضعیت چیه؟

اگر شما ملیت یک کشور اتحادیه اروپا / EEA را دارید، نیازی به ویزا برای آمدن به اتریش ندارید. اگر شما دارایی های کافی برای تامین مالی اقامت خود در اتریش و بیمه درمانی معتبر که تمام هزینه های لازم را پوشش می دهد دارید، فقط به یک سند مسافرتی معتبر (گذرنامه یا کارت شناسایی) برای ورود و اقامت در اتریش نیاز دارید. اگر قصد دارید در اتریش بیش از 3 ماه اقامت داشته باشید باید ظرف 4 ماه از اقامت خود در اداره شهرداری (Magistrat، Bezirkshauptmannschaft) ثبت نام کنید.

کجا می توانم برای اجازه اقامت ویزای دانشجویی درخواست دهم؟

قبل از سفر به اتریش باید برای این ویزا شخصا به سفارت درخواست دهید. سفارت نیزدرخواست شما را جهت صدور ویزای اقامت دانشجویی به شهرداری ایالت ها ارسال خواهد کرد .

این مطلب می تواند در مصاحبه ویزا به شما کمک کند: سوالات مصاحبه ویزا

مدارک موردنیاز برای ویزای تحصیلی اتریش چیست؟

  1. فرم درخواست به زبان آلمانی
  2. 2 قطعه عکس 5/3 * 5/4
  3. تاییدیه و یا پذیرش دانشگاه
  4. مدارکی دال بر تامین مخارج زندگی
  5. مدارکی دال بر داشتن محل سکونت در اتریش
  6. مدرکی مبنی بر داشتن بیمه کامل یک ساله در اتریش
  7. شناسنامه (به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت)
  8. گواهی عدم سو پیشینه (به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت)
  9. در صورت نیاز سند ازدواج، سند طلاق، گواهی حضانت، گواهی مبنی بر داشتن نسبت خانوادگی (به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت)
  10. گذرنامه معتبر ( به همراه کپی از تمامی صفحات)
  11. پرداخت هزینه کنسولی 120 یورو، قابل پرداخت به صورت نقد، هزینه کودکان 75یورو

چه زمانی باید مراحل درخواست برای ویزای دانشجویی را آغاز کنم؟ چه مدت طول می کشد تا تایید دریافت شود؟

بلافاصله پس از دریافت پذیرش، بررسی کلی یک مجوز اقامت بین سه تا شش ماه طول می کشد.

الزامات مالی برای ویزا چیست؟

شما باید درآمد مالی کافی برای تأمین مالی اقامت خود را ثابت کنید:

  • دانشجویان زیر 24 سال باید ثابت کنند که حداقل 491،43 یورو در هر ماه داشته باشند.
  • دانشجویان 24 ساله یا بالاتر باید ثابت کنند که حداقل 889.84 یورو در هر ماه [از سال 2017] - این مقدار باید حداکثر 12 ماه ثابت باشد - برای مثال با استفاده از یک حساب پس انداز یا یک حساب بانکی (حساب باید از اتریش قابل دسترسی باشد) داشته باشند.

این مطلب می تواند به شما کمک کند: نکات مهم در مصاحبه ویزا

هزینه ویزای تحصیلی اتریش

هزینه دریافت ویزا بیش از 90 روز 150 یورو است.

ویزای تحصیلی اتریش

باسلام، من 29 سالمه، کنکورتجربی سراسری شرکت کردم، بعد از اعلام نتایج اگر دولتی نتونم رشته ی مناسبی شرکت کنم با قبولی در دانشگاه پیام نور و آزاد میتونم برای تحصیل در اتریش اقدام کنم، مدرکشون برای دانشگاهای آنجا معتبر هست یا خیر ؟ ممنونم
با سلام و روز بخیر. اعتبار دانشگاه پیام نور از دانشگاه آزاد در حال حاضر بیشتر است. پیشنهاد میکنیم جهت تحصیل در اتریش بعد از دانشگاه دولتی ، دانشگاه پیام نور را انتخاب کنید.
درود بر شما.من 31ساله متاهل دارای لیسانس تربیت بدنی از دانشگاه شریعتی تهران(شبانه) هستم.میتونم واسه ارشد ویزای تحصیلی بگیرم و بچمم با خودم ببرم؟بعد میخواستم بدونم تو یک سالگی که زبان آلمانی میخونیم اجازه کار هم داریم؟آخه من مربی و ناجی شنا هستم.
با سلام متاسفانه در حال حاضر امکان درخواست ویزای همراه به صورت همزمان وجود ندارد برای تحصیل در مقطع ارشد شما باید فارغ التحصیل یا در حین تحصیل کارشناسی ارشد باشید .
دیدگاه خود را بیان کنید