ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش,ویزای اتریش,ویزای D اتریش,هزینه ویزای تحصیلی اتریش,مدارک ویزای اتریش,اخذ ویزای دانشجویی اتریش

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اتریش چیست؟ | روش پذیرش دانشجویان غیر اتحادیه اروپا در اتریش چیست؟ | کجا می توانم برای اجازه اقامت ویزای دانشجویی درخواست کنم؟

login
En login

  یک‌شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸ | 08:59   28 نظر   4911 بازدید


ویزای تحصیلی اتریش- (Austrian Visa (VISA D

دارنده ویزای اقامتی D می تواند بیش تر از 90 روز در اتریش اقامت داشته باشد. ویزای آنها یک بار ورود است و مجوز اقامت پس از ورود صادر می شود.

  • روش پذیرش دانشجویان غیر اتحادیه اروپا در اتریش چیست؟

  • اگر من یک شهروند اتحادیه اروپا هستم وضعیت چیه؟

  • کجا می توانم برای اجازه اقامت ویزای دانشجویی درخواست کنم؟

  • مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اتریش چیست؟

  • چه زمانی باید مراحل درخواست برای ویزای دانشجویی را آغاز کنم؟ روند دریافت ویزای تحصیلی اتریش چقدر طول میکشد؟

  • الزامات مالی برای ویزا چیست؟

ویزای تحصیلی اتریش

روش پذیرش دانشجویان غیر اتحادیه اروپا در اتریش چیست؟

همه کسانی که علاقه مند به تحصیل در اتریش هستند قبل از آمدن به اتریش باید یک ویزا را در یک کنسولگری یا سفارت اتریش درخواست کنند. پس از ورود به اتریش، شما باید در اداره ی ثبت (Meldeamt) در محل اقامت خود ثبت نام کنید.

دانشجویان می توانند ویزای تحصیلی اتریش بدون مدرک زبان دریافت کنند.

اگر من یک شهروند اتحادیه اروپا هستم وضعیت چیه؟

اگر شما ملیت یک کشور اتحادیه اروپا / EEA را دارید، نیازی به ویزا برای آمدن به اتریش ندارید. اگر شما دارایی های کافی برای تامین مالی اقامت خود در اتریش و بیمه درمانی معتبر که تمام هزینه های لازم را پوشش می دهد دارید، فقط به یک سند مسافرتی معتبر (گذرنامه یا کارت شناسایی) برای ورود و اقامت در اتریش نیاز دارید. اگر قصد دارید در اتریش بیش از 3 ماه اقامت داشته باشید باید ظرف 4 ماه از اقامت خود در اداره شهرداری (Magistrat، Bezirkshauptmannschaft) ثبت نام کنید.

کجا می توانم برای اجازه اقامت ویزای دانشجویی درخواست دهم؟

قبل از سفر به اتریش باید برای این ویزا شخصا به سفارت درخواست دهید. سفارت نیزدرخواست شما را جهت صدور ویزای اقامت دانشجویی به شهرداری ایالت ها ارسال خواهد کرد.

این مطلب می تواند در مصاحبه ویزا به شما کمک کند: سوالات مصاحبه ویزا

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اتریش چیست؟

  1. فرم درخواست به زبان آلمانی

  2. 2 قطعه عکس 5/3 * 5/4

  3. تاییدیه و یا پذیرش دانشگاه

  4. مدارکی دال بر تامین مخارج زندگی

  5. مدارکی دال بر داشتن محل سکونت در اتریش

  6. مدرکی مبنی بر داشتن بیمه کامل یک ساله در اتریش

  7. شناسنامه (به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت)

  8. گواهی عدم سو پیشینه (به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت)

  9. در صورت نیاز سند ازدواج، سند طلاق، گواهی حضانت، گواهی مبنی بر داشتن نسبت خانوادگی (به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت)

  10. گذرنامه معتبر ( به همراه کپی از تمامی صفحات)

  11. پرداخت هزینه کنسولی 120 یورو، قابل پرداخت به صورت نقد، هزینه کودکان 75یورو

مدارک ویزای تحصیلی اتریش

چه زمانی باید مراحل درخواست برای ویزای دانشجویی اتریش را آغاز کنم؟ روند دریافت ویزای تحصیلی اتریش چقدر طول میکشد؟

بلافاصله پس از دریافت پذیرش، بررسی کلی یک مجوز اقامت بین سه تا شش ماه طول می کشد.

الزامات مالی برای اخذ ویزای اتریش چیست؟

شما باید درآمد مالی کافی برای تأمین مالی اقامت خود را ثابت کنید:

  • دانشجویان زیر 24 سال باید ثابت کنند که حداقل 491،43 یورو در هر ماه داشته باشند.

  • دانشجویان 24 ساله یا بالاتر باید ثابت کنند که حداقل 889.84 یورو در هر ماه [از سال 2017] - این مقدار باید حداکثر 12 ماه ثابت باشد - برای مثال با استفاده از یک حساب پس انداز یا یک حساب بانکی (حساب باید از اتریش قابل دسترسی باشد) داشته باشند.

این مطلب می تواند به شما کمک کند: نکات مهم در مصاحبه ویزا

هزینه اخذ ویزای تحصیلی اتریش

هزینه دریافت ویزای تحصیلی اتریش بیش از 90 روز 150 یورو است.

فرم درخواست ویزای دانشجویی اتریش

فرم درخواست ویزای دانشجویی اتریش

سلام خسته نباشي من 17 سالمه و نجوم و اختر زيست شناسي کار کردم اگه بخوام در دانشگاه وين در رشته فيزيک هسته اي بورسيه بگيرم چه مراحلي بايد طي کنم به زبان انگليسي و الماني هم مسلط هستم
با سلام و روز بخیر در دوره ی کارشناسی دانشگاه ملی وین امکان اخذ بورس وجود ندارد و شما می توانید با هزینه ی تحصیل پایین پذیرش بگیرید. طبق قوانین دانشگاه ، بر طبق نامه ی قبولی در کنکور و یا اشتغال به تحصیلی شما می توانید جهت اخذ پذیرش اقدام نمایید.
ببخشید برای گرفتن پذیرش در مقطع دکتری فول فاند شرایط چطور هست؟ من در حال حاضر دانشجوی دکتری روزانه در ایران هستم. آیا امکان داره بقیه تحصیلم رو با دریافت فاند در اتریش ادامه بدم؟
با سلام و روز بخیر با توجه به پایین بودن هزینه ی تحصیل در دانشگاه های اتریش نسبت به دانشگاه های آمریکایی و کانادایی، امکان اخذ بورس تحصیلی پایین تر است. به طور کلی سطح مدرک زبان، تعداد مقالات ISI و رزومه ی کاری و تحصیلی در زمینه اخذ بورسیه موثر هستند.
سلام خسته نباشید.من ۲۰ ساله و ترم ۴ کارشناسی مترجمی زبان آلمانی در دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران هستم...و قبولی دانشگاه سراسری در رشته زبان فرانسه هم تو کنکور دارم....در حال حاضر سطح زبان آلمانیم B1 هستش...آیا میتونم برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش یا آلمان اقدام کنم؟
سلام و روز بخیر . شما با نامه ی اشتغال به تحصیلی برای آلمان و با نامه ی قبولی در کنکور سراسری برای اتریش اقدام کنید. سطح زبان آلمانی B1 برای هر دو کشور مورد قبول است و به طور کلی شما شرایط اپلای را دارید. برای مشاوره و اطلاعات بیشتر باشماره های موسسه تماس بگیرید. 021-88345029 , 021-88345028 ,021-88345027
سلام و تشکر از اطلاع رسانی تان چنانچه پرسش در خصوص ویزای تحصیلی در دانشگاه های اتریش داسته باشم از طریق همین ایمیل میتوانم مطرح کنم . با تشکر
با سلام، میتوانید سوالاتتان را بپرسید اما پیشنهاد میکنیم در خصوص ویزا به صورت حضوری و با وقت قبلی به موسسه مراجعه نمایید.
روزتان بخیر یک سوال من برای ثبت نام در FH تمایل دارم و الان مدارک دیپلم و ریز نمرات آنرا ترجمه و تایید دادگستری و وزارت امور خارجه انجام داده ام آیا برای ثبت نام این کافی است و تایید دیگری نیز نیاز است با تشکر اگر از طریق ایمیل جواب بدهید ممنون میشوم
سلام و روز بخیر علاوه بر این مدارک سابقه کاری مرتبط برای هر رشته ای که تمایل به اپلای دارید و دارا بودن سطح A2 زبان آلمانی الزامیست.
ایا اینکه میگن سفارت اتریش به ایرانیا ویزا نمیده صحت داره؟
با سلام خیر همچین موضوعی صحت ندارد. برای مشاهده ی نمونه ویزاهای دانشجویی به کانال موسسه مراجعه نمایید.
سلام من ۲۵ ساله و لیسانس حسابداری با معدل ۱۴.۷۵ از دانشگاه ازاد هستم و مدرک ایلتس ندارم.ایا میتونم برای اقامت تحصیلی اتریش اقدام کنم؟؟؟
با سلام زبان تحصیل در دانشگاه های اتریش آلمانی می باشد و شما برای شروع پروسه ی پذیرش می بایست نامه ی قبولی در دانشگاه سراسری و مدرک زبان a2 آلمانی را ارایه دهید
سلام ، من 22 سالمه و مدرک فوق دیپلم پرورش دام و طیور دارم و قصد ادامه تحصیل در اتریش رو دارم ، ایا شرایط تحصیلی در اتریش با شرایط من همخوان است ، و اگر نیست چه راه یا روشی شما پیشنهاد میکنید . متشکرم
با سلام فوق دیپلم شما باید دولتی باشد و مدرک زبان a2 آلمانی را داشته باشید
سلام . من سال دیگه کنکور دارم ایا میتونم توی رشته پلیمر اقامت تحصیلی اتریش بگیرم؟؟ایلتس 5 میتونم اقامت تحصیلی بگیرم؟؟؟
با سلام زبان تحصیل در کشور اتریش آلمانی می باشد و شما در صورت تحصیل در رشته ی پلیمر و مدرک زبان a2 آلمانی میتوانید برای پذیرش و ویزای اتریش اقدام نمایید
باسلام.بنده لیسانس مهندسی پزشکی با معدل۱۴از دانشگاهپیام نور اهواز دارم.مدرکb2 آلمانیم دارم.میخواستم بپرسم میتونم دوباره لیسانس مهندسیدر دانسگاهاتریش رو بخونم؟
با سلام و روز بخیر بله شما واجد شرایط هستید
دیدگاه خود را بیان کنید
Code Image - Please contact webmaster if you have problems seeing this image code captcha