cover letter

Cover letter نوعی مدرک یک صفحه ای می باشد که به همراه رزومه برای درخواست های کاری ارسال می شود. این مدرک باید شامل موارد زیر باشد

Cover letter نوعی مدرک یک صفحه ای می باشد که به همراه رزومه برای درخواست های کاری ارسال می شود. این مدرک باید شامل موارد زیر باشد

login
En login

یک‌شنبه ۱۳ فروردین ۱۴۰۲ | 13:09  0 نظر   6136 بازدید


Cover letter چیست؟

Cover letter نوعی مدرک یک صفحه ای می باشد که به همراه رزومه برای درخواست های کاری ارسال می شود.

این مدرک باید شامل موارد زیر باشد:

  1. معرفی شما به شخص استخدام کننده
  2. دلیل صلاحیت شما برای شغل مورد نظر
  3. بیان موارد شخصی و مثبتی که در رزومه قابل اشاره نیستند
  4. توضیحات تکمیلی جنبه های مهم رزومه شما

در صورت قید مناسب این چهار مورد در cover letter رزومه شما بسیار قوی تر و حرفه ای تر می شود.

طریقه نوشتن cover letter

1.اطلاعات تماس

برای شروع باید نام و اطلاعات تماس خود و شخص استخدام کننده را مانند نمونه در ابتدای صفحه قرار دهید. (قابل ذکر است که فرمت نوشتن این اطلاعات نیازی نیست حتما به صورت زیر باشد.)

cover letter

2.معرفی

ابتدا در مورد شخص یا کمپانی استخدام کننده و مهارت های مورد نظر آنها تحقیق کنید. خودتان را به جای شخص استخدام کننده بگذارید. ترجیح می دهید کسی که به شما درخواست می دهد نامه را با "آقا یا خانم محترم" و یا "مسئول محترم مربوطه" آغاز کرده باشند یا با نام شما و به شخص خود شما فرستاده شده باشد؟

شما به راحتی می توانید با تحقیق مختصری در سایت رسمی کمپانی یا سایت Linkedin و یا حتی با تماس تلفنی مستقیم به کمپانی نام و آدرس مدیر کاریابی شرکت را جویا شوید. حتی اگر اسم مسئول را اشتباهی بدست آورید باز هم اینطور بنظر می رسد که حداقل تلاش خود را برای شناخت کمپانی مورد نظر کرده اید.

خودتان را معرفی کنید.

در پاراگراف اول به مسئول کاریابی اعلام کنید که دقیقا برای چه موقعیتی درخواست می دهید و اینکه چطور از این فرصت شغلی مطلع شده اید.

در ادامه ی این پاراگراف باید بصورت خیلی کوتاه اطلاعات شخصی خود مانند مدرک تحصیلی، محدوده مهارت کاری و تحصیلی و هدف های شغلی شخصی خود (بصورتی که نشاندهنده همسو بودن هدف های شما و کمپانی باشد) را وارد کنید.

3.خودتان را جذاب جلوه دهید. (از لحاظ حرفه ای)

در پاراگاف دوم باید توانایی پاسخ گویی خود را نسبت به نیازمندی های موقعیت شغلی مور نظر، نشان دهید.

توضیح دهید که چگونه مهارت ها، توانایی ها و تجربیات کاری قبلیتان همراستا با نیازمندی های شرکتشان است. شما باید حتی از کلمات عینی نیازمندی های کار مورد نظر در قسمت توانمندی های خود استفاده کنید.

با تحقیق در مورد کار و فعالیت اصلی شرکت و هدف و دلایل فعالیت هایشان, شما می توانید در پاراگراف سوم ذکر کنید که چطور می توانید به کمپانی برای رسیدن به آن هدف خاص کمک کنید.

4. نتیجه گیری

پاراگراف آخر در واقع "درخواست پیگیری" از کمپانی مربوطه می باشد. در اینجا برای مصاحبه اعلام آمادگی می کنید. همچنین شما باید ذکر کنید که در صورت عدم دریافت پاسخ طی یک هفته کاری مجددا درخواست خود را پیگیری می کنید. در خاتمه از مسئول استخدام کمپانی بخاطر وقتی که برای بررسی و مطالعه پرونده شما گذاشته تشکر کنید.

نویسنده: فاطره اصحابی


دیدگاه خود را بیان کنید
امتیاز 4.9 /5 از 421 رای
https://www.dpu.org.ir/