ویزای همراه اتریش

ویزای همراه اتریش

ویزای همراه اتریش

login
En login

با سلام . بنده متاهل 31 ساله دارای دو فرزند 4 ساله و 7 ماهه هستم. لیسانس مترجم زبان انگلیسی از دانشگاه غیر انتفاعی هستم 6 سال گپ تحصیلی دارم . میخواستم برای تحصیل در اتریش اقدام کنم . آیا برای بنده راه ی برای ورود به اتریش البته با فرزندانم و همسرم.
با سلام. درخواست ویزای همراه از سال 2017 بعد از صدور کارت اقامت برای متقاضی اصلی صادر خواهد شد. این پروسه به صورت میانگین 3 تا 6 ماه طول خواهد کشید.
دیدگاه خود را بیان کنید
امتیاز 4.9 /5 از 421 رای