با ویزای دانشجویی اتریش، همسر و فرزندت رو با خودت ببر!

جهت دریافت ویزای همراه اتریش،   متقاضیان بر اساس قوانین جدید مهاجرتی اتریش، بایستی دانش زبان آلمانی خود را در سطح A1 به سفارت ارائه دهند.

جهت دریافت ویزای همراه اتریش،   متقاضیان بر اساس قوانین جدید مهاجرتی اتریش، بایستی دانش زبان آلمانی خود را در سطح A1 به سفارت ارائه دهند.

login
En login

شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ | 10:36  2 نظر   8728 بازدید


با ویزای دانشجویی اتریش، همسر و فرزندت رو با خودت ببر!

ویزای همراه اتریش

در حال حاضر کشور اتریش اجازه الحاق همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال را به صورت همزمان با دانشجو صادر میکند و شما میتوانید از این موقعیت فوق‌العاده جهت اخذ اقامت خانوادگی بهره‌مند شوید. دقت داشته باشید در اتریش، صدور ویزای همراه، اجازه ورود و تمدید اقامت بستگی مستقیم به نفر اصلی به عنوان دانشجو دارد. همسر در اتریش ابتدا حق کار ندارد و پس از کاریابی باید برای دریافت حق کار به اداره AMS مراجعه نمایید و اجازه کار خود را دریافت نمایید.

در حال حاضر برای الحاق ویزای تحصیلی اتریش، سفارت از همراه، مدرک زبان آلمانی نمیخواهد اما حتما برای دریافت مدرک A1 آلمانی اقدام نمایید، خصوصا این امر برای افرادی که مدرک دانشگاهی ندارند الزامی است. درضمن در نظر داشته باشید که اگر سطح زبان آلمانی خوبی نداشته باشید، شانس کاریابی بالایی نخواهید داشت.

در تمام این مدت، تحصیل فرزند شما در مدارس دولتی اتریش رایگان بوده است و اگر همسر شما جذب بازار کار به صورت تمام وقت شده باشد میتوانید نسبت به مالیات پرداختی از دولت کمک هزینه دریافت نمایید.

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای همراه اتریش

  • گذرنامه: شما باید پاسپورت معتبر داشته باشید. به این معنی که این مدرک باید در طول اقامتتان در اتریش معتبر بوده و همچنین، طی ۱۰ سال گذشته صادر شده باشد.

  • کپی پاسپورت قبلی (در صورت وجود)؛

  • مدارک تمکن مالی: شما باید مدرکی ارائه کنید که نشان دهد می‌توانید به عنوان مقیم اتریش، از نظر مالی از خود حمایت کنید. درآمد شما باید معادل (یا بیشتر از) درآمد استاندارد در اتریش باشد.

  • عکس‌های شناسایی جدید؛ شما باید یک تصویر هویتی جدید ارائه دهید.

  • فرم درخواست ویزا؛باید فرم را چاپ کنید و آن را با اطلاعات شخصی خود پر کنید.​

  • بیمۀ سفر: لازم است که بیمه‌ای مطابق با قوانین بیمۀ مسافرتی شینگن داشته باشید؛ لطفاً توجه کنید که اعضای خانوادۀ افرادی که دارای کارت قرمز-سفید-قرمز یا کارت آبی اتحادیۀ اروپا هستند و همچنین میزبان آن‌ها شهروند اتریش است، معمولاً تحت پوشش بیمۀ میزبان خود قرار می‌گیرند.

  • شناسنامه؛

  • گواهی ازدواج (درصورت وجود): گواهی ازدواج که رابطۀ شما را با فرد مقیم اتریش ثابت می‌کند.

  • گواهی طلاق (در صورت وجود)

  • اوراق فرزندخواندگی: اگر فرزندخوانده‌ای دارید، باید این مدارک را به درخواست خود الصاق کنید.

  • گواهی ثبت رابطه: اگر رابطۀ شما در دفاتر ثبت اسناد در کشور محل اقامتتان ثبت شده است، باید یک کپی از این گواهی را نیز به بقیه مدارک پیوست کنید.

  • گواهی خانواده: باید مدرکی ارائه کنید که رابطۀ خانوادگی شما را با حامی مالی ثابت کند.

  • مدرک اقامت: لازم است مدرکی ارائه کنید که نشان دهد در اتریش اقامت دارید. این مدرک می‌تواند یک قرارداد اجاره با صاحبخانه یا محل اقامت اسپانسر شما باشد.

  • برنامۀ سفر: همچنین باید یک دستورکار دقیق برای خروج پرواز، تاریخ ورود، شمارۀ پرواز و اطلاعات مشابه ارائه کنید.

  • مدارک مهارت زبان آلمانی: باید گواهینامه‌ای از یک مؤسسۀ معتبر ارائه کنید که نشان دهد سطح پایۀ A1 از درک زبان آلمانی را دارید.

مدت اعتبار ویزای همراه اتریش

ویزای همراه اتریش معمولاً تا ۱۲ ماه اعتبار دارد. البته به شرطی که فرد سرپرست خانواده (حامی) همچنان اقامت قانونی داشته باشد. اما می‌توانید قبل از انقضای این مدت، ویزایتان را تمدید کنید یا درخواست مجوز اقامت بدهید. اگرچه، اعتبار ویزای شما ممکن است بسته به نوع اقامت اعضای خانواده‌تان متفاوت باشد. بهتر است حداقل سه ماه قبل از اتمام انقضای ویزای خود برای تمدید آن اقدام کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید. کارشناسان ما با لبخند پاسخگوی شما خواهند بود. :)

سلام خسته نباشید سوالم این هست که اگر همسرم پیوست باشه میتونه همزمان با من به کشور مقصد بیاد یا نه؟
نازنین عزیز سلام طبق قانون فعلی بله، امکانش هست
با سلام . بنده متاهل 31 ساله دارای دو فرزند 4 ساله و 7 ماهه هستم. لیسانس مترجم زبان انگلیسی از دانشگاه غیر انتفاعی هستم 6 سال گپ تحصیلی دارم . میخواستم برای تحصیل در اتریش اقدام کنم . آیا برای بنده راه ی برای ورود به اتریش البته با فرزندانم و همسرم.
با سلام. درخواست ویزای همراه از سال 2017 بعد از صدور کارت اقامت برای متقاضی اصلی صادر خواهد شد. این پروسه به صورت میانگین 3 تا 6 ماه طول خواهد کشید.
دیدگاه خود را بیان کنید
https://www.dpu.org.ir/