ویزای تحصیلی اتریش

ویزای تحصیلی اتریش,ویزای اتریش,ویزای D اتریش,هزینه ویزای تحصیلی اتریش,مدارک ویزای اتریش,اخذ ویزای دانشجویی اتریش

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اتریش چیست؟ | روش پذیرش دانشجویان غیر اتحادیه اروپا در اتریش چیست؟ | کجا می توانم برای اجازه اقامت ویزای دانشجویی درخواست کنم؟

login
En login

  جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۸ | 08:59   29 نظر   14930 بازدید


ویزای تحصیلی اتریش- (Austrian Visa (VISA D

دارنده ویزای اقامتی D می تواند بیش تر از 90 روز در اتریش اقامت داشته باشد. ویزای آنها یک بار ورود است و مجوز اقامت پس از ورود صادر می شود.

  • روش پذیرش دانشجویان غیر اتحادیه اروپا در اتریش چیست؟

  • اگر من یک شهروند اتحادیه اروپا هستم وضعیت چیه؟

  • کجا می توانم برای اجازه اقامت ویزای دانشجویی درخواست کنم؟

  • مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اتریش چیست؟

  • چه زمانی باید مراحل درخواست برای ویزای دانشجویی را آغاز کنم؟ روند دریافت ویزای تحصیلی اتریش چقدر طول میکشد؟

  • الزامات مالی برای ویزا چیست؟

ویزای تحصیلی اتریش

روش پذیرش دانشجویان غیر اتحادیه اروپا در اتریش چیست؟

همه کسانی که علاقه مند به تحصیل در اتریش هستند قبل از آمدن به اتریش باید یک ویزا را در یک کنسولگری یا سفارت اتریش درخواست کنند. پس از ورود به اتریش، شما باید در اداره ی ثبت (Meldeamt) در محل اقامت خود ثبت نام کنید.

دانشجویان می توانند ویزای تحصیلی اتریش بدون مدرک زبان دریافت کنند.

اگر من یک شهروند اتحادیه اروپا هستم وضعیت چیه؟

اگر شما ملیت یک کشور اتحادیه اروپا / EEA را دارید، نیازی به ویزا برای آمدن به اتریش ندارید. اگر شما دارایی های کافی برای تامین مالی اقامت خود در اتریش و بیمه درمانی معتبر که تمام هزینه های لازم را پوشش می دهد دارید، فقط به یک سند مسافرتی معتبر (گذرنامه یا کارت شناسایی) برای ورود و اقامت در اتریش نیاز دارید. اگر قصد دارید در اتریش بیش از 3 ماه اقامت داشته باشید باید ظرف 4 ماه از اقامت خود در اداره شهرداری (Magistrat، Bezirkshauptmannschaft) ثبت نام کنید.

کجا می توانم برای اجازه اقامت ویزای دانشجویی درخواست دهم؟

قبل از سفر به اتریش باید برای این ویزا شخصا به سفارت درخواست دهید. سفارت نیزدرخواست شما را جهت صدور ویزای اقامت دانشجویی به شهرداری ایالت ها ارسال خواهد کرد.

این مطلب می تواند در مصاحبه ویزا به شما کمک کند: سوالات مصاحبه ویزا

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی اتریش چیست؟

  1. فرم درخواست به زبان آلمانی

  2. 2 قطعه عکس 5/3 * 5/4

  3. تاییدیه و یا پذیرش دانشگاه

  4. مدارکی دال بر تامین مخارج زندگی

  5. مدارکی دال بر داشتن محل سکونت در اتریش

  6. مدرکی مبنی بر داشتن بیمه کامل یک ساله در اتریش

  7. شناسنامه (به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت)

  8. گواهی عدم سو پیشینه (به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت)

  9. در صورت نیاز سند ازدواج، سند طلاق، گواهی حضانت، گواهی مبنی بر داشتن نسبت خانوادگی (به همراه ترجمه آلمانی و تاییدات دادگستری و امور خارجه و تایید سفارت)

  10. گذرنامه معتبر ( به همراه کپی از تمامی صفحات)

  11. پرداخت هزینه کنسولی 120 یورو، قابل پرداخت به صورت نقد، هزینه کودکان 75یورو

مدارک ویزای تحصیلی اتریش

چه زمانی باید مراحل درخواست برای ویزای دانشجویی اتریش را آغاز کنم؟ روند دریافت ویزای تحصیلی اتریش چقدر طول میکشد؟

بلافاصله پس از دریافت پذیرش، بررسی کلی یک مجوز اقامت بین سه تا شش ماه طول می کشد.

الزامات مالی برای اخذ ویزای اتریش چیست؟

شما باید درآمد مالی کافی برای تأمین مالی اقامت خود را ثابت کنید:

  • دانشجویان زیر 24 سال باید ثابت کنند که حداقل 491،43 یورو در هر ماه داشته باشند.

  • دانشجویان 24 ساله یا بالاتر باید ثابت کنند که حداقل 889.84 یورو در هر ماه [از سال 2017] - این مقدار باید حداکثر 12 ماه ثابت باشد - برای مثال با استفاده از یک حساب پس انداز یا یک حساب بانکی (حساب باید از اتریش قابل دسترسی باشد) داشته باشند.

این مطلب می تواند به شما کمک کند: نکات مهم در مصاحبه ویزا

هزینه اخذ ویزای تحصیلی اتریش

هزینه دریافت ویزای تحصیلی اتریش بیش از 90 روز 150 یورو است.

فرم درخواست ویزای دانشجویی اتریش

فرم درخواست ویزای دانشجویی اتریش

دیدگاه خود را بیان کنید
سلام و وقت بخير در مدارك لازم ذكر شده كه در صورت نياز سند طلاق ايا براي شخصي كه جدا شده است ترجمه سند طلاق ضروري است؟ سپاسگزارم
روز بخیر در زمان درخواست ویزا برای متاهلین ارائه ی قباله ی ازدواج و سند طلاق الزامیست.
سلام خسته نباشي من 17 سالمه و نجوم و اختر زيست شناسي کار کردم اگه بخوام در دانشگاه وين در رشته فيزيک هسته اي بورسيه بگيرم چه مراحلي بايد طي کنم به زبان انگليسي و الماني هم مسلط هستم
با سلام و روز بخیر در دوره ی کارشناسی دانشگاه ملی وین امکان اخذ بورس وجود ندارد و شما می توانید با هزینه ی تحصیل پایین پذیرش بگیرید. طبق قوانین دانشگاه ، بر طبق نامه ی قبولی در کنکور و یا اشتغال به تحصیلی شما می توانید جهت اخذ پذیرش اقدام نمایید.
ببخشید برای گرفتن پذیرش در مقطع دکتری فول فاند شرایط چطور هست؟ من در حال حاضر دانشجوی دکتری روزانه در ایران هستم. آیا امکان داره بقیه تحصیلم رو با دریافت فاند در اتریش ادامه بدم؟
با سلام و روز بخیر با توجه به پایین بودن هزینه ی تحصیل در دانشگاه های اتریش نسبت به دانشگاه های آمریکایی و کانادایی، امکان اخذ بورس تحصیلی پایین تر است. به طور کلی سطح مدرک زبان، تعداد مقالات ISI و رزومه ی کاری و تحصیلی در زمینه اخذ بورسیه موثر هستند.
سلام خسته نباشید.من ۲۰ ساله و ترم ۴ کارشناسی مترجمی زبان آلمانی در دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران هستم...و قبولی دانشگاه سراسری در رشته زبان فرانسه هم تو کنکور دارم....در حال حاضر سطح زبان آلمانیم B1 هستش...آیا میتونم برای اخذ ویزای تحصیلی اتریش یا آلمان اقدام کنم؟
سلام و روز بخیر . شما با نامه ی اشتغال به تحصیلی برای آلمان و با نامه ی قبولی در کنکور سراسری برای اتریش اقدام کنید. سطح زبان آلمانی B1 برای هر دو کشور مورد قبول است و به طور کلی شما شرایط اپلای را دارید. برای مشاوره و اطلاعات بیشتر باشماره های موسسه تماس بگیرید. 021-88345029 , 021-88345028 ,021-88345027
سلام و تشکر از اطلاع رسانی تان چنانچه پرسش در خصوص ویزای تحصیلی در دانشگاه های اتریش داسته باشم از طریق همین ایمیل میتوانم مطرح کنم . با تشکر
با سلام، میتوانید سوالاتتان را بپرسید اما پیشنهاد میکنیم در خصوص ویزا به صورت حضوری و با وقت قبلی به موسسه مراجعه نمایید.
روزتان بخیر یک سوال من برای ثبت نام در FH تمایل دارم و الان مدارک دیپلم و ریز نمرات آنرا ترجمه و تایید دادگستری و وزارت امور خارجه انجام داده ام آیا برای ثبت نام این کافی است و تایید دیگری نیز نیاز است با تشکر اگر از طریق ایمیل جواب بدهید ممنون میشوم
سلام و روز بخیر علاوه بر این مدارک سابقه کاری مرتبط برای هر رشته ای که تمایل به اپلای دارید و دارا بودن سطح A2 زبان آلمانی الزامیست.
ایا اینکه میگن سفارت اتریش به ایرانیا ویزا نمیده صحت داره؟
با سلام خیر همچین موضوعی صحت ندارد. برای مشاهده ی نمونه ویزاهای دانشجویی به کانال موسسه مراجعه نمایید.
سلام من ۲۵ ساله و لیسانس حسابداری با معدل ۱۴.۷۵ از دانشگاه ازاد هستم و مدرک ایلتس ندارم.ایا میتونم برای اقامت تحصیلی اتریش اقدام کنم؟؟؟
با سلام زبان تحصیل در دانشگاه های اتریش آلمانی می باشد و شما برای شروع پروسه ی پذیرش می بایست نامه ی قبولی در دانشگاه سراسری و مدرک زبان a2 آلمانی را ارایه دهید
سلام ، من 22 سالمه و مدرک فوق دیپلم پرورش دام و طیور دارم و قصد ادامه تحصیل در اتریش رو دارم ، ایا شرایط تحصیلی در اتریش با شرایط من همخوان است ، و اگر نیست چه راه یا روشی شما پیشنهاد میکنید . متشکرم
با سلام فوق دیپلم شما باید دولتی باشد و مدرک زبان a2 آلمانی را داشته باشید
سلام . من سال دیگه کنکور دارم ایا میتونم توی رشته پلیمر اقامت تحصیلی اتریش بگیرم؟؟ایلتس 5 میتونم اقامت تحصیلی بگیرم؟؟؟
با سلام زبان تحصیل در کشور اتریش آلمانی می باشد و شما در صورت تحصیل در رشته ی پلیمر و مدرک زبان a2 آلمانی میتوانید برای پذیرش و ویزای اتریش اقدام نمایید
باسلام.بنده لیسانس مهندسی پزشکی با معدل۱۴از دانشگاهپیام نور اهواز دارم.مدرکb2 آلمانیم دارم.میخواستم بپرسم میتونم دوباره لیسانس مهندسیدر دانسگاهاتریش رو بخونم؟
با سلام و روز بخیر بله شما واجد شرایط هستید
با سلام آیا این مسئله که میگن بعد از ورود به اتریش باید حساب باز کنید و مبلغ ۲۵هزار یورو در آن داشته باشی برای ورود به دانشگاه و تا پایان تحصیل این مبلغ بلوکه میشه درسته ؟
سلام و روز بخیر.و هیچ کدامیک از حساب های داخلی و خارجی دانشجو بلاک نمی شود.
برای ویزای تحصیلی کارشناسی ارشد در اتریش آیا نمره ایلتس لازم هست یاخیر
سلام و روز بخیر اگر تحصیل به زبان انگلیسی باشد آیلتس 6.05 و در غیر اینصورت مدرک زبان آلمان سطح A2 مورد نیاز است. درصورت تمایل جهت مشاوره ی بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید.
سلام من لیسانس روانشناسی از دانشگاه ازاد هستم میخواستم بدونم چقدر طول میکشد برای پذیرش دانشگاه و گرفتن ویزا در ضمن مدرک زبان انگلیسی رو ندارم ایا امکان پذیرش وجود دارد؟
سلام و روز بخیر میانگین زمان مورد نیاز جهت اخذ پذیرش و ویزا 12 ماه می باشد.در صورت تحصیل به زبان انگلیسی مدرک زبان آیلتس و در غیر اینصورت سطح زبان آلمانی A2 مورد نیاز است. درصورت تمایل جهت مشاوره ی بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید.
با سلام همسر بنده از دانشگاه وين پذيرش دكترا رشته صلح رو دريافت كردن تمام مراحلش گذشته حالا ميخوان سيصدميليون بريزن ب حسابشون ك ويزاشون رو بگيرن اما ميترسن از ريجكت مث اينكه خيليااز ريجكت كردن اتريش خبر دادن من ميخواستم نظر شمارو در اين مورد بدونم
با سلام و روز بخیر، از جهت واریز پول به حساب مشکلی نیست چون حسابها بلاک نمی شود. پروسه ی ویزای دانشجویی اتریش با پروسه ی تحصیلی متفاوت است و ما پیشنهاد میکنیم در صورت تمایل حتما مشاوره شوید.
سلام من فوق دیپلم هنر از موسسه ی اموزش عالی دارم.و زبان المانیم درحال یادگیریم، واسه ی کارشناسی دراتریش بخوام درخواست بدم چقد امکانش هست قبول نشم؟ و اینکه مثل المان باید درابتدا پولی درحساب باشه؟ و سفارت چقد طول میکشه تا نوبتم شه؟
سلام و روز بخیر شما با این شرایط برای مقطع کارشناسی میتوانید اپلای کنید. از ترم جدید دارا بودن سطح زبان آلمانی A2 الزامیست.تقریبا در تمامی سفارت ها باید شما تمکن مالی ارائه دهید و زمان وقت دهی سفارت هم بسته به فصل متفاوت می باشد. درصورت تمایل جهت مشاوره ی بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید.
سلام من براي فوق ليسانس ميخواستم اقدام كنم اگر از نظر مالي گردش حساب اكي باشه و زبان الماني سطح A2 را داشته باشم با ايلتس ٥امكان پذيرش حتمي براي رشته عمران هست؟ ليسانس دانشگاه دولتي گرمسار هست . و اينكه دقيقا چند يورو بايد توي حساب گردش كنه؟
سلام روز بخیر به طور کلی سطح A2 برای اتریش مناسب و برای آلمان کم است.دانشگاه دولتی مورد تایید است. میزان گردش حساب شما مهم نیست و فقط میزان تمکن مالی شما اهمیت بالایی دارد.
باسلام من 18سالمه سال دیگه کنکور دارم ایا میتونم دررشته مهندسی کشاورزی اقامت تحصیلی در اتریش بگیرم رتبه حداقل باید چقدر باشه ایا امکان پذیر هست؟؟؟
سلام روز بخیر. رشته ی تحصیلی شما جهت اخذ پذیرش مهم است و تاثیر چندانی بر اقامت شما ندارد. این رشته در دانشگاه های اتریش محدود است و دانشگاهی که در ایران تحصیل می کنید بسیار مهم است.
با عرض سلام بنده سال آخر پزشکی از دانشگاه سراسری علوم پزشکی گرگان هستم و برای ادامه تحصیل تخصص میخواستم برای اتریش اقدام کنم چند سوال در موزد نحوه پزیرش در دانشگاه ملی وین دارم ۱. امکان پذیرش بنده چقدر است ؟؟ ۲. هزینه تحصیل سالیانه ؟؟ امکان کار به عنوان پزشک عمومی یا کلا کار کردن دارم ؟؟ ۳. بورسیه گرفتن نیاز به چه ویژگی ای داره ( کار تحقیقاتی ، مقالات isi ، ... ) ؟؟ ۴. از زمان درخواست تا پذیرش نهایی و صد درصد چقدر زمان میبره ؟؟ ۵.چه زمانی باید اقدام به اپلای کتم ؟؟
سلام روز بخیر. با این حجم از سوال به شما پیشنهاد مشاوره ی تلفنی و یا حضوری در موسسه را داریم. اما به طور کلی مقطع تخصصی در اتریش نیاز به مدرک زبان آلمانی سطح B2 ومی باشد.مدارک بایستی ارزشیابی شوند و پس از آن وارد مرحله ی آزمون ورودی به زبان آلمانی می شوید. آخرین زمان ثبت نام برای ترم پاییز 2019 ، 5 فوریه می باشد.
با سلام من دیپلم بهیاری و فوق دیپلم مربی بهداشت مدارس دارم. با 23 سال سابقه.اول اینکه خواستم ببینم آیا میتونم واسه ویزای کار در اتریش اقدام کنم در ضمن من تقدیرنامه از محل کار و دانشگاه نیز دارم.و امسال در کنکور سراسری رشته پرستاری نیمه متمرکز بانک ملی قبول شدم،خواستم ببینم حتما باید در دانشگاه ثبتنام کنم و بعد به دنبال ویزای دانشجویی باشم یا اینکه همین قدر که مدارک اثبات قبولیم باشه میتونم اقدام کنم.با تشکر از راهنمایی های کاملتون
با سلام و روز بخیر با نامه ی قبولی رشته ی پرستاری می توانید اقدام کنید. جهت ویزای کار رزرومه ی قوی و مدرک زبان نیاز است در صورت دارا بودن این مدارک میتوانید درخواست دهید. درصورت تمایل جهت مشاوره ی بیشتر با شماره های موسسه تماس بگیرید.
با سلام بنده لیسانس علوم تربیتی از دانشگاه پیام نور و فوق لیسانس علوم تربیتی از دانشگاه دولتی هستم آیا میتونم برای مقطع کارشناسی ارشد روانشناسی اتریش تقاضا ویزا تحصیلی کنم و چه شرایطی باید داشته باشم
سلام و روز بخیر با توجه به اینکه شما از دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شده اید قابلیت اپلای در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه ملی وین را دارید. در خصوص روانشناسی هم میتوانید اقدام کنید اما الویت پذیرش با فارغ التحصیلان رشته ی روانشناسی در ایران می باشد.
سلام من ۳۴ سال دارم و دانشجوی دکترای تاریخ هنر دانشگاه آزاد هستم.فقط دفاع پایان نامه مونده که سال۹۸ شهریور دفاع میکنم.آیا میتونم برای تحصیل اقدام کنم؟
سلام و روز بخیر شما با داشتن مدرک دکترا می توانید برای دکترای مجدد اسپانیا اقدام نمایید.
سلام،من فوق لیسانس مکانیک گرایش طراحی کاربردی دارم ی مقاله علمی پژوهشی به زبان انگلیسی هم دارم شرایط برا گرفتن phd چجوره؟؟یا بهتره برا master 2 اقدام کنم؟؟
با سلام متاسفانه اطلاعات ارائه شده محدود است. پیشنهاد می شود رزومه خود را به شماره تلگرام به شماره 09198606027 یا در سایت موسسه قراردهید تا بتوانیم کامل راهنمایی کنیم. حتما اطلاعات مربوط به تمام مقاطع تحصیلی شامل عنوان رشته ، دانشگاه ، معدل و سال فراغت از تحصیل به همراه اطلاعات مربوط به دانش زبانی خود و کشور یا کشورهای هدف را ارسال نمایید.
سلام ، من دانشجوی ترم ۳ بیوتک دانشگاه الزهرا هستم ۲۱ سالمه ! می خواستم برای پذیرش مستقیم برای دانشگاه های اتریش اقدام کنم اما بیش‌تر کسایی که باهاشون صحبت کردم میگن که احتمال ریجکت شدن ویزا در سفارت اتریش زیاده به علاوه در سایت سفارت هیچ اطلاعاتی مبنی بر این که چه مدت باید برای وقت مصاحبه و ویزا منظر بمونم وجود نداره ! میشه راهنماییم کنید
با سلام شما می توانید در رشته خودتان از دانشگاه های اتریش پذیرش دریافت کنید و در صورتیکه منابع مالی قابل توجیه و مشخص به سفارت ارائه نمایید قطعا ویزا خواهید شد. اطلاعاتی که از منابع مختلف کسب کردید صحیح نیست و شما میتوانید از تجربه کارشناسان این موسسه برای کاهش ریسک ویزا و حصول نتیجه استفاده نمایید.
سلام وقت بخیر چقدر دقیقا باید توی حساب باشه برای گرفتن گرفتن ویزا?به یورو دولتی یا ازاد? سفارت با یورو ازاد حساب میکنه ? ممنونم
با سلام شما می بایست یک گردش حساب سه ماهه که مانده ماه آخر بین 12 تا 13 هزار یورو می باشد ارائه نمایید. یورو بازار آزاد محاسبه می گردد و سفارت نیز این مبلغ را می پذیرد.
سلام من 2 فرزند دارم 16 و9ساله آیا میتونم برای ادامه تحصیلشون دراتریش اقدام کنم ویزای تحصیلی بگیرم براشون وبفرستم؟؟
سلام ممکن است که امکان پذیر باشد. تخصص ما در زمینه ی دانشجویی است.
سلام وقت بخیر من ۲۸ سالمه لیسانس شیمی کاربردی دارم از دانشگاه ازاد سنندج الان تصمیم گرفتم برای ااامه تحصیل در اتریش اقدام کنم. آیا میتونم با همین مدرک کارشناسی ادامه بدم یا باید از دیپلم دوباره شروع کنم؟ ممنون میشم جواب بدین
با سلام مدارک صادره از دانشگاه آزاد از سال 2018 مورد تایید دانشگاه ملی وین نمی باشد . برای تحصیل در هر مقطع مورد نظر بایستی قبولی و یا اشتغال به تحصیل هر دانشگاهی غیر از آزاد اعم از سراسری، پیام نور، غیر انتفایی و در نهایت علمی و کاربردی را داشته باشید
باسلام، من 29 سالمه، کنکورتجربی سراسری شرکت کردم، بعد از اعلام نتایج اگر دولتی نتونم رشته ی مناسبی شرکت کنم با قبولی در دانشگاه پیام نور و آزاد میتونم برای تحصیل در اتریش اقدام کنم، مدرکشون برای دانشگاهای آنجا معتبر هست یا خیر ؟ ممنونم
با سلام و روز بخیر. اعتبار دانشگاه پیام نور از دانشگاه آزاد در حال حاضر بیشتر است. پیشنهاد میکنیم جهت تحصیل در اتریش بعد از دانشگاه دولتی ، دانشگاه پیام نور را انتخاب کنید.
درود بر شما.من 31ساله متاهل دارای لیسانس تربیت بدنی از دانشگاه شریعتی تهران(شبانه) هستم.میتونم واسه ارشد ویزای تحصیلی بگیرم و بچمم با خودم ببرم؟بعد میخواستم بدونم تو یک سالگی که زبان آلمانی میخونیم اجازه کار هم داریم؟آخه من مربی و ناجی شنا هستم.
با سلام متاسفانه در حال حاضر امکان درخواست ویزای همراه به صورت همزمان وجود ندارد برای تحصیل در مقطع ارشد شما باید فارغ التحصیل یا در حین تحصیل کارشناسی ارشد باشید .