مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی آلمان

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی آلمان

تحصیل در اتریش - تحصیل در آمریکا - کار در اتریش - کار در آلمان - مهاجرت - ویزای دانشجویی - پذیرش دانشجویی - تحصیل در خارج از کشور - موسسه اعزام دانشجو - اعرام دانشجو - اعزام دانشجو به اتریش - کار در آمریکا - تحصیل در آلمان - تحصیل در اسپانیا

login
En login

  پنج‌شنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | 14:53   0 نظر   5349 بازدید


  • فرم درخواست ويزای دانشجویی به زبان آلمانی که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد
  • گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل 6 ماه از تاريخ درخواست رواديد ) و فتوکپی از تمام صفحات مندرج آن
  • ترجمه شناسنامه
  • تعهد نامه مالی به مبلغ 8640 يورو
  • اصل و فتوکپی از پذيرش دانشگاه در آلمان
  • ترجمه گواهی عدم سوء پيشينه
  • 2 قطعه عکس
  • گواهی محل سکونت یا اجاره نامه يا کپی سند منزل


جهت کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان موسسه تماس حاصل فرمائید.

دیدگاه خود را بیان کنید
امتیاز 4.9 /5 از 421 رای