اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه اتریش

تحصیل در اتریش , ویزای تحصیلی اتریش , مهاجرت به اتریش , راهنمای تحصیل در اتریش, اخذ پذیرش اتریش , شرایط اعزام به اتریش , نحوه پذیرش در دانشگاههای اتریش, تحصیل و مهاجرت دانشجو, , شرایط ادامه تحصیل در اتریش, شرایط تحصیل رایگان در اتریش , بورسیه تحصیلی اتریش, مراحل اخذ پذیرش اتریش, اخذ پذیرش دانشگاه اتریش,اقامت در اتریش , اخذ پذیرش از دانشگاههای ممتاز اتریش, پذیرش تحصیلی اتریش

رویدادهای مهم

از متقاضیان محترم خواهشمندیم برای گرفتن وقت مشاوره حضوری با مشاورین موسسه اورانوس از طریق شماره های موسسه یا ایمیل وقت دریافت نمایند .

   ۸۸۳۴۵۰۲۷-۹ -۰۲۱ 

بازدید روز ۷۹۹
بازدید دیروز ۹۸۷
بازديد ماه ۷۹۹
كل بازديدها ۸۷۹۲۲۶
افراد آنلاين ۸۹

اخذ پذیرش از دانشگاه اتریش

  ازبین دانشجویان مشغول به تحصیل (غیر مشمول ودارای پاسپورت) و فارغ التحصیلان در هرکدام از موسسات آموزش عالی ؛ و نیز قبول شدگان کنکور سراسری و دانشگاه آزاد اسلامی وسایر دانشگاه ها و در کلیه مقاطع تحصیلی صورت می پذیرد.
شهریه در تمامی مقاطع به صورت رایگان است، و تنها خدمات دانشگاه را دریافت می کنند، که آن هم از 17 یورو تا 380 یورو در ترم متفاوت می باشد.

 

اطلاعات لازم جهت اخذ پذيرش دانشگاه اتریش

با توجه به اینکه مراحل بررسی پرونده های داوطلبان به زمان زیادی احتیاج دارد، توصیه می شود که داوطلبان مدارک خود را هر چه زودتر به ما ارایه دهند. رشته های تحصیلی ای که احتیاج به آزمون ورودی دارند (دانشگاه های پزشکی، دانشگاه و دانشکده های هنر) مهلت تقاضای شرکت در آزمون ورودی برخی رشته ها تا ۶ ماه پیش از آغاز ترم تحصیلی می باشد.


مهمترین شرط در گرفتن پذیرش از دانشگاه های اتریش قبولی در همان رشته در یکی از دانشگاه های ایران و داشتن گواهی اشتغال به تحصیل است. این مسئله اصلی ترین شرط برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش است.
در واقع دانشگاه های اتریش قبولی در کنکور ایران را به منزله امتیاز اصلی دادن پذیرش تحصیلی می دانند و پس از آن معدل و نمرات شخص مورد بررسی قرار می گیرد. نداشتن گواهی اشتغال به تحصیل در ترم جاری در رشته مورد درخواست در ایران به منزله نگرفتن پذیرش می باشد. معمولا بین 4 هفته تا 6 هفته طول می کشد تا دانشگاه پس از دریافت مدارک نتیجه را با پست ارسال کنند.
در مورد رشته های هنر, قبولی در آزمون عملی ورودی نیاز است. و تا قبل از شرکت در آزمون هیچ پذیرشی ( اعم از رسمی و غیر رسمی) به دانشجو داده نمیشود. حضور فرد در آزمون الزامی است ( فرستادن نمونه کار کافی نمیباشد).تاریخ برگزاری آزمونهای عملی هر ترم در وب سایت دانشگاه اعلام میشود. برای ورود به اتریش جهت شرکت در آزمون ورودی نیاز به دعوتنامه نمی باشید. فقط کافی است برگ داوطلبان شرکت در آزمون ورودی را پر کرده برای دانشگاه ارسال نمایید. برگ تایید دانشگاه دال بر شرکت شما در آزمون ورودی که همراه با تاریخ برگزاری آزمون است برای شما حکم دعوتنامه را دارد و سفارت اتریش در ایران به انضمام این برگه به شما ویزای ورود جهت شرکت در آزمون ورودی را ابلاغ می نماید.

 

نکته های لازم جهت اخذ پذیرش


اگر شخصي ديپلمه باشد يعني 12 سال تحصيل کامل داشته باشد نمي تواند مستقيماٌ براي دانشگاه هاي اتريش اقدام نمايد بلکه بايد قبولي در کنکور سراسري را داشته باشند تا بتوانند براي کالج اقدام کنند. کالج در اتريش تقريبا دو ترم است و اين کالج ها فقط به زبان آلمانی هستند.

 مقطع ليسانس: اگر شخصي در ايران ليسانس دانشگاه آزاد باشد نمي تواند براي فوق ليسانس ناپيوسته اقدام کند بلکه بايد براي مقطع فوق ليسانس پيوسته درخواست دهند و بعد از ورود به دانشگاه درخواست ارزشيابي مدارک تحصيلي خود را دهد که آنجا معلوم مي شود از کدام ترم ليسانس مي تواند تحصيلات خود را شروع کند و پيوسته تا فوق ليسانس ادامه دهد.
 مقطع فوق ليسانس: ليسانسيه هاي دانشگاه هاي دولتي ميتوانند براي فوق ليسانس اقدام کنند اما اين باز هم بستگي به خود دانشگاه در اتريش دارد زيرا سطح تحصيل اتريش نسبت به ايران يک سال جلو تر است و شايد بعضي از واحد هاي آنها را بپذيرند و يک سال پايين تر بنشيند و بعد مي تواند ادامه تحصيل دهد .

البته بطور کلي بايد مدارک تحصيلي به اتريش فرستاده شود و خود دانشگاه با توجه به ريز نمرات متقاضي تعيين کند که شخص از چه ترمي در اتريش مي تواند شروع به ادامه تحصيل نمايد.

توجه مقطع دکترا: براي دکترا در اتريش خيلي سخت مي توان اقدام کرد زيرا بايد در اتريش استاد راهنما پيدا شود و معمولا اين امر با موفقيت امکان پذير. به دانشجويان متقاضي دوره دکترا پيشنهاد شود که حتماٌ اول دوره فوق ليسانس بگذرانند و بعد براي دکترا اقدام کنند.

 

 

 تحصیل رایگان در اتریش

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای دانش پژوهان اورانوس محفوظ می باشد