عوامل عدم صدور ویزا

ویزای تحصیلی , ویزای کاری, ویزای تحصیلی اتریش , ویزای کاری اتریش, اخذ ویزای اتریش , اخذ ویزای همراه, مشاوره اخذ ویزای تحصیلی, عوامل عدم صدور ویزا

رویدادهای مهم

از متقاضیان محترم خواهشمندیم برای گرفتن وقت مشاوره حضوری با مشاورین موسسه اورانوس از طریق شماره های موسسه یا ایمیل وقت دریافت نمایند .

   ۸۸۳۴۵۰۲۷-۹ -۰۲۱ 

بازدید روز ۳۹۷
بازدید دیروز ۶۰۷
بازديد ماه ۱۰۸۴۵
كل بازديدها ۱۰۶۳۸۰۸
افراد آنلاين ۱۲۴

عوامل عدم صدور ویزا


 1. علیه شما ممنوعیت قانونی اقامت موجود می‌باشد.

2. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که از لحاظ مالی جهت اقامت و یا سفر بازگشت، به اندازه‌ی کافی تأمین نباشید. 

3. چون مدارک ارائه شده مالی کفایت مخارج را نمی‌کند.

4. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که اقامت شما باعث تضرر مالی افراد حقوقی گردد.

 5. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که اقامت شما ممکن است باعث بر هم زدن نظم عمومی و امنیت گردد.

6. چون به نظر می‌رسد ازدواج مصلحتی بوده است.

7. چون در گذشته اقامت‌های غیر مجاز در محدوده شنگن داشته‌اید.

8. بنا به دلایلی احتمال می‌رود که پس از اعتبار روادید، شما داوطلبانه از کشور اتریش خارج نشوید، زیرا نتوانسته‌اید به گونه‌ای قانع‌کننده وابستگی‌های خانوادگی، اجتماعی و اقتصادی را در محل سکونت فعلی خود اثبات نمایید.

9. یکی از کشورهای طرف قرارداد شنگن دلیلی مبنی بر رد تقاضای روادید اعلام نموده است.

 10. گذرنامه مورد قبول کلیه کشورهای شنگن نمی‌باشد. 

 11. از دیدگاه قانون اتباع بیگانه 2005 گذرنامه دارای اعتبار نمی‌باشد.

12. صدور روادید ممکن است منجر به اختلال در روابط بین‌الملل گردد.

 13.دارای بیمه حوادث و بیماری خارج از کشور نمی‌باشید.

 14. برگه‌ی صحت مزاج بنا بر ماده 23 بیانگر بیماری صعب‌العلاج می‌باشد‌.

15. دلایلی دال بر آن است که ممکن است عضو گروهک و یا سازمان تبهکارانه و یا عضو گروه‌های تروریستی که امنیت داخلی و خارجی جمهوری اتریش را تهدید می‌نماید، باشید.

16. دلایلی دال بر آن است که ممکن است اقامت شما منجر به برهم زدن امنیت و نظم عمومی گردد.

17. دلایلی دال بر آن است که ممکن است شما در ملأ عام، در یک جلسه و یا با پخش اعلامیه برای جرمی نسبت به صلح، جنایت جنگی، جنایت به انسانیت و یا اقدامات تروریستی تبلیغ کرده و یا تبلیغ نمایید و یا موافقت خود را با آنها اعلام کرده و یا نمایید. 

18. در روند صدور روادید اطلاعات غلط داده‌اید.

19. به نظر آید که شما خارج از سفر کاری و مواردی که در ماده 24 عنوان گشته است، قصد کار کردن و کسب درآمد در سطح کشور جمهوری اتریش را داشته باشید.

 

 

 تحصیل در اتریش

 

 

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای دانش پژوهان اورانوس محفوظ می باشد
بهینه سازی سایت توسط سنادیتا
طراحی سایت