اخذ پذیرش دانشگاه اتریش, راهنمای تحصیل در اتریش , پذیرش تحصیلی, چرا تحصیل در اتریش, تحصیل رایگان در اتریش, تحصیل بدون مدرک زبان در اتریش, تحصیل رایگان بدون مدرک زبان در اتریش

مزایای تحصیل در اتریش, شرایط ایده آل برای تحصیل در اتریش, موسسه اعزام دانشجو به اتریش در تهران ,موسسات اعزام دانشجو به اتریش, موسسه اعزام دانشجو به اتریش در تهران ,موسسات اعزام دانشجو به اتریش, موسسات اعزام دانشجو مجاز وزارت علوم, تحصیل در اتریش

رویدادهای مهم

از متقاضیان محترم خواهشمندیم برای گرفتن وقت مشاوره حضوری با مشاورین موسسه اورانوس از طریق شماره های موسسه یا ایمیل وقت دریافت نمایند .

   ۸۸۳۴۵۰۲۷-۹ -۰۲۱ 

بازدید روز ۳۲۸
بازدید دیروز ۴۵۸
بازديد ماه ۴۳۳۱
كل بازديدها ۹۰۵۴۱۶
افراد آنلاين ۱۰۲

سوال های متداول

  

 سوالات تحصیل در اروپا

 

  **جهت اقدام برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش چه مدارکی لازم می باشد؟

 

 

  مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیلی به شرح زیر می باشد:

  ترجمه ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش)  مدرک ديپلم و ريز نمرات آن

  ترجمه  ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش)  مدرک پيش دانشگاهي و ريز نمرات آن

 ترجمه ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش) مدرک فوق ديپلم و ريز نمرات

 ترجمه  ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش)  مدرک ليسانس و ريز نمرات آن

  ترجمه  ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش) مدرک فوق ليسانس و ريز نمرات آن

  کپي پاسپورت

  گواهي زبان آلمانی  - در صورت موجود بودن

  نامه سازمان سنجش مبني بر قبولي در مرحله دوم کنکور سراسري

 اگر متقاضي هنوز دانشجو مي باشد گواهي اشتغال به تحصيل الزامي است.

   

 

**آیا دانشگاه هایی که پذیرش می گیرید از نظر وزارت علوم مورد تایید هستند؟

 

 البته، ما فقط از دانشگاه های دولتی و معتبر اتریش که مورد تایید وزارت علوم ایران هستند پذیرش می گیریم.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  **شرایط پذیرش دانشجو چیست؟

 

   پذیرش دانشجو در دانشگاه های کشوراتریش به این صورت می باشد که شما برای هر مقطعی که میخواهید پذیرش داشته باشید باید در ایران یا دانشجوی دانشگاه سراسری در آن مقطع باشید و یا فارغ التحصیل آن مقطع باشید.

 

 

 **آيا مدرک پايان تحصيلات دوره کاردانی در ايران، مورد تاييد اتريش است؟

 

  متاسفانه مقطع کاردانی مورد تایید دانشگاه های کشور اتریش نمی باشد.

 

 

  **ضمانت نامه بانکی برای اخذ ویزا چه مقدار باید باشد؟ و آیا این پول بلوکه می شود؟

 

 حداقل مبلغی که به عنوان ضمانت نامه بانکی  بایستی در حساب متقاضیان باشد حدود 11500 یورو می باشد. و این مبلغ بلوکه نمی شود.

 

 

 **مدرک کدام دانشگاه های ایران مورد تایید دانشگاه های کشور اتریش می باشد؟

 

  مدارک دانشگاه سراسری (روزانه – شبانه و پیام نور) و دانشگاه آزاد (برای بعضی از دانشگاه ها)

 

 

   **هزینه اقامت در اتریش برای هر نفر چقدر است ؟

 

   به طور میانگین هزینه زندگی برای هر نفر 700-600 یورو در هر ماه می باشد.

 

 

 **دقیقا از چه زمانی اجازه کار دارم؟

 

  همان طور که می دانید برای اخذ پذیرش از دانشگاه های وین نیاز به مدرک زبان وجود ندارد و شما باید قبل از ورود به دانشگاه در کلاس های زبان که زیر نظر دانشگاه است شرکت کنید و بعد از قبولی در آزمون زبان می توانید وارد دانشگاه شود و دقیقا از این زمان شما اجازه کار خواهید داشت.

   

 

**آیا کشور اتریش ویزای همزمان به همراهان می دهد؟

 

  بله شما می توانید همسر و فرزندتان را همراه خودتان به کشور اتریش ببرید.

 

 

   **برای درخواست پذیرش نیاز به ارائه مدرک زبان می باشد ؟  

 

  بله، بطور کلی تدریس در دانشگاه های اتریش به زبان آلمانی انجام می شود و برای تحصیل در دانشگاه ها ملزم به ارائه مدرک زبان B2 می باشید ولی برای درخواست پذیرش نیازی به ارائه مدرک زبان آلمانی نمی باشد و دانشجویان خواهند توانست بعد از ورود به اتریش و گذراندن کلاسهای زبان وارد دانشگاه بشوند. اما بطور کلی توصیه میشود برای آشنایی هرچه بیشتر و بهتر شما عزیزان فراگیری زبان را از کشور خود آغاز کنید.

کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای دانش پژوهان اورانوس محفوظ می باشد