سوالات متداول

سوالات مهاجرت,مشاوره مهاجرت,سوالات مهاجرت به اتریش,سوالات تحصیل در اتریش,سوالات متداول اتریش

تحصیل در اتریش

login
En login

  جمعه ۳۰ شهریور ۱۳۹۷ | 10:39   1 نظر   3238 بازدید



1- جهت اقدام برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش چه مدارکی لازم می باشد؟

  • مدارک لازم برای اخذ پذیرش تحصیل در اتریش به شرح زیر می باشد:
  • ترجمه ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش) مدرک ديپلم و ريز نمرات آن
  • ترجمه ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش) مدرک پيش دانشگاهي و ريز نمرات آن
  • ترجمه ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش) مدرک فوق ديپلم و ريز نمرات
  • ترجمه ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش) مدرک ليسانس و ريز نمرات آن
  • ترجمه ( رسمی و قابل تائيد سفارت اتريش و دانشگاههای اتريش) مدرک فوق ليسانس و ريز نمرات آن
  • کپي پاسپورت
  • گواهي زبان آلمانی - در صورت موجود بودن
  • نامه سازمان سنجش مبني بر قبولي در مرحله دوم کنکور سراسري
  • اگر متقاضي هنوز دانشجو مي باشد گواهي اشتغال به تحصيل الزامي است.

2- آیا دانشگاه هایی که پذیرش می گیرید از نظر وزارت علوم مورد تایید هستند؟

البته، ما فقط از دانشگاه های دولتی و معتبر اتریش که مورد تایید وزارت علوم ایران هستند پذیرش می گیریم.

3- شرایط پذیرش دانشجو در اتریش چیست؟

پذیرش دانشجو در دانشگاه های کشور اتریش به این صورت می باشد که شما برای هر مقطعی که میخواهید پذیرش داشته باشید باید در ایران یا دانشجوی دانشگاه سراسری در آن مقطع باشید و یا فارغ التحصیل آن مقطع باشید.

4- آيا مدرک پايان تحصيلات دوره کاردانی در ايران، مورد تاييد اتريش است؟

متاسفانه مقطع کاردانی مورد تایید دانشگاه های کشور اتریش نمی باشد.

5- ضمانت نامه بانکی برای اخذ ویزا چه مقدار باید باشد؟ و آیا این پول بلوکه می شود؟

حداقل مبلغی که به عنوان ضمانت نامه بانکی بایستی در حساب متقاضیان باشد حدود 11500 یورو می باشد. و این مبلغ بلوکه نمی شود.

6- مدرک کدام دانشگاه های ایران مورد تایید دانشگاه های کشور اتریش می باشد؟

مدارک دانشگاه سراسری (روزانه – شبانه و پیام نور) و دانشگاه آزاد (برای بعضی از دانشگاه ها)

7- هزینه اقامت در اتریش برای هر نفر چقدر است ؟

به طور میانگین هزینه زندگی در اتریش برای هر نفر 700-600 یورو در هر ماه می باشد.

8- دقیقا از چه زمانی اجازه کار دارم؟

همان طور که می دانید برای اخذ پذیرش از دانشگاه های وین نیاز به مدرک زبان وجود ندارد و شما باید قبل از ورود به دانشگاه در کلاس های زبان که زیر نظر دانشگاه است شرکت کنید و بعد از قبولی در آزمون زبان می توانید وارد دانشگاه شود و دقیقا از این زمان شما اجازه کار خواهید داشت.

9- آیا کشور اتریش ویزای همزمان به همراهان می دهد؟

بله شما می توانید همسر و فرزندتان را همراه خودتان به کشور اتریش ببرید.

10- برای درخواست پذیرش نیاز به ارائه مدرک زبان می باشد ؟

بله، بطور کلی تدریس در دانشگاه های اتریش به زبان آلمانی انجام می شود و برای تحصیل در دانشگاه ها ملزم به ارائه مدرک زبان B2 می باشید ولی برای درخواست پذیرش نیازی به ارائه مدرک زبان آلمانی نمی باشد و دانشجویان خواهند توانست بعد از ورود به اتریش و گذراندن کلاسهای زبان وارد دانشگاه بشوند. اما بطور کلی توصیه میشود برای آشنایی هرچه بیشتر و بهتر شما عزیزان فراگیری زبان را از کشور خود آغاز کنید.

11- بیمه مسافرتی به چه صورت است؟

طبق قوانین جدید سفارت اتریش در ایران ، داشتن بیمه نامه ی مسافرتی یک ساله از مدارک موردنیاز درخواست ویزای دانشجویی ست. شما می توانید هر کدام از بیمه نامه های شرکت های ایرانی به جز بیمه ی معلم را ارائه دهید.

12- آیا در مقطع ارشد امکان گرفتن انتقالی وجود دارد؟

بله وجود دارد، اما در مورد تطابق واحدها بسته به نظر کمیسیون دانشگاه در مورد دروس تخصصی شماست.

13- اخذ پذیرش در مقطع دکتری رشته زبان انگلیسی چگونه است؟

ورود مستقیم به مقطع دکتری نیازمند تطابق تعداد واحد های درسی تخصصی معینی می باشد تا مورد قبول کمیسیون صدور پذیرش قرار گیرد. علاوه بر این باید مدرک آیلتس حداقل 7 را برای این رشته به دانشگاه ارائه دهید.

14- 22 ساله هستم لیسانس تاریخ را در تابستان 97 میگیرم آیا می توانم برای ارشد حقوق اقدام کنم؟

به صورت کلی درخواست اخذ پذیرش باید در همان رشته و در نهایت گرایشات مرتبط با آن صورت گیرد .

15- آیا اتریش در رشته های پزشکی و دندانپزشکی هم پذیرش دارد؟

خیر زیرا نیازمند قبولی در همین رشته ها در کشور مبدا می باشد. علاوه برا این شما باید مدرک ب2 آلمانی را از همان ابتدا داشته و در آزمون ورودی نیز شرکت نمایید.

16- در مورد پذیرش رشته روانشناسی مقطع کارشناس ارشد توضیحات و شرایط را بیان نماید.

رشته ی روان شناسی دارای آزمون ورودی می باشد که پس از رسید شما به سطح زبان آلمانی ب2 می توانید در آن شرکت کنید ولی تفاوتی در روند اخذ پذیرش شما با سایر رشته ها در این جا نخواهد داشت. همچنین در صورت تمایل می توانید برای رشته های مرتبط با این گروه مثل مشاوره و علوم تربیتی و یا جامعه شناسی درخواست دهید که بدون آزمون می باشند.

17- آیا تحصیل در اتریش محدودیت سنی دارد؟

خیر

18- گپ تحصیلی چیست؟

فاصله زمانی که به هر دلیلی بین مقاطع تحصیلی ایجاد میشود را گپ تحصیلی یا وقفه تحصیلی می گویند. برخی از دانشگاهها سقف معینی برای گپ تحصیلی در نظر می گیرند. گپ تحصیلی جهت تحصیل در اتریش مانعی ندارد. اما کشورهایی مانند کانادا و آلمان گپ تحصیلی را در نظر می گیرند.

سلام ببخشید سوالی در رابطه با اخذ اقامت از طریق تحصیل داشتم. من و همسرم مایلیم که از این طریق به آلمان مهاجرت کنیم. ایشون در حال حاضر دانشجوی پزشکی عمومی هستن و تصمیم دارن که برای تخصص به آلمان برن و بعد اقامت بگیرن. بنده هم دانشجوی پزشکی عمومی هستم اما قصد گرفتن تخصص ندارم. آیا من میتونم همراه با ایشون برم؟ یعنی در کل این امکان برای کسی که برای تحصیل به آلمان میره وجود داره که اعضای خانوادش رو هم با خودش ببره؟ و هم چنین برای اونا هم همرا با خودش اقامت بگیره؟
با سلام. بله معمولا در فاصله ی بین 3-6 ماه می توان از طریق ویزای پیوست به عنوان همراه اقدام کرد. داشتن مدرک A1 زبان آلمانی از ملزومات این امر می باشد.
دیدگاه خود را بیان کنید